Sezai Erdnc Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2018 (düzenlendi) Sa arkadaşlar focus almayı düşünüyorum 49.000 49.500 fiyqtları bu araç için idealmidir?triger ve baskı balata hiç degişmemiş. https://www.sahibinden.com/ford-focus-1.6-tdci-trend-x/afyonkarahisar-dinar-dinar#/ Bu arada @Zafer Akbs hayırlı olsun... Şubat 13, 2018 Sezai Erdnc tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 51 dakika önce, Sezai Erdnc yazdı: 49.000 49.500 fiyqtları bu araç için idealmidir? Öncelikle hasar durumunu iyicene sorgulamak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Bu fiyata eski kasalar var neredeyse ama İyi incelenmeli derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 6 saat önce, Sezai Erdnc yazdı: Sa arkadaşlar focus almayı düşünüyorum 49.000 49.500 fiyqtları bu araç için idealmidir?triger ve baskı balata hiç degişmemiş. https://www.sahibinden.com/ford-focus-1.6-tdci-trend-x/afyonkarahisar-dinar-dinar#/ Bu arada @Zafer Akbs hayırlı olsun... Bak/batır, bir sürüş yap ve içine sinerse al derim... Hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezai Erdnc Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2018 (düzenlendi) 9 saat önce, Cem Boneval yazdı: Öncelikle hasar durumunu iyicene sorgulamak lazım. 4 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Bak/batır, bir sürüş yap ve içine sinerse al derim... Hayırlısı olsun. 5 saat önce, Adem Kazıl yazdı: Bu fiyata eski kasalar var neredeyse ama İyi incelenmeli derim. Tramer ve km sorgulaması araç sahibinin açıklamalarıyla uyuşuyor. Kendi ayarladığım Oto ekspertize (Computest) girdi araç sahibinin söyledikleri dışında bir şey çıkmadı şase direklerde herhangi bir sıkıntı yok ?... @Gürkan Çakıroğlu abi araca binemedim ben ankaradayım araç afyonda hatta afyon dinarda? sizce mantıklımı senin ve form üyelerinin görüşlerini merak ediyorum . Daha iyi ve hatasız araçlara binmek isterim ama elimde 50bin var o yuzden bu şekildeki araçlara bakıyorum. Baskı balata durumu iyiymiş, trigerde 120 binde degişiyor yanlış hatırlamıyorsam. Şubat 13, 2018 Sezai Erdnc tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2018 5 saat önce, Sezai Erdnc yazdı: sizce mantıklımı Yapılacak tüm işlemleri yapmışsın, tramer ve km/bakım sağlamasını da yapmışsın ? Ben olsam alırdım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezai Erdnc Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2018 5 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Yapılacak tüm işlemleri yapmışsın, tramer ve km/bakım sağlamasını da yapmışsın ? Ben olsam alırdım... O zaman bende alıyorum abi teşekkür ederim ?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap