Misafir Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2018 Gmg garage şirket aracı olarak bir custom almıştı..Videosunu paylaşmış..Modifiye, iç döşeme vb...Dakika 1 gol 1 ford servise de işleri düşüyor..İlgili olanlara iyi seyirler. Video linki : Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Jantlar hariç gerisi fena olmamış gibi. Jantlar sanki emanet gibi duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Focus rs in custom hali Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Bu arabayı ümrani'ye sanayide topladılar daha önce videolarından biliyorum.. Sanırım yetkili servis'de nuray otomotiv ( videoyu izlemedim otopark resminden tahminim ) çok hızlı servistir kendileri anmadan geçemiyeceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2018 11 dakika önce, okan ali yazdı: Bu arabayı ümrani'ye sanayide topladılar daha önce videolarından biliyorum.. Sanırım yetkili servis'de nuray otomotiv ( videoyu izlemedim otopark resminden tahminim ) çok hızlı servistir kendileri anmadan geçemiyeceğim Tahminlerin doğru ? O değil de, daha güzel olabilirdi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 bence hiç olmamış fiber yığını gibi duruyor her yeri jantlar çok ufak kalmış spoyler desen kaçak gecekondu kıvamında araç zaten yüksek iyice yükseltmiş aracı o dodiklere 22-23 jant lazım çok minnak kalmış 18 ler 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Bende bir siyah poşet alabilir miyim? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Bence bir tek jantları güzel. O da üstündeki saçma sapan ek yüzünden bastırılmış. Apaçiliğin tavan yapmış halı. Videosunu izledim. İçi de Rus mafyası minvalinde bir şey. VİP nin bile sadesi makbul bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap