Tolga Ata Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2012 Arkadaşlar ben kafayı farlarda olması gerekipde sadece X paketlerde bulunan gündüz led farlara taktım.Aracım titanium farlarımın içinde led yerleride var fakat paket gereği koymamışlar.Aracımı alırken takabilir misiniz diye sordum takamayacaklarını söylediler.Neden X Paket lamadın diye sormayın hem 5 bin tl fazla Hemde sıfır alırken sizde biliyorsunuz ki her istediğiniz olmuyor elinde X paketli araç yoktu Şimdi bunu nasıl yapabileceğimi bilen varsa yardımlarını bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2012 X paket ile gelen farlardan almalısınız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2012 iyi bir araba elektronikçisi bulursan kesinlikle yapabilir..şerit ledleri oraya monte edecek bir sürü kabiliyetli usta vardır..hiç olmazsa led i yerleştirir farların sigortasına bağlar yanınca hepsi birlikte yanar.biraz zaman alır ama Oto sanayilerde araştırmak lazım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2012 Yok benim sorduğum x paketteki farlar olmadan benim farlarındaki led yuvasına led yerleştirebilirmiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2012 Yok benim sorduğum x paketteki farlar olmadan benim farlarındaki led yuvasına led yerleştirebilirmiyim BiXenon farları ya da ileride çıkmasını beklediğim yan sanayi ürünleri kullanmadan düzgün birşey olmaz. Ayrıca halojenlerde LED için yer yok. Bkz: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Anladım bana farın üzerindeki boşluk led yuvası gibi gelmişti teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Anladım bana farın üzerindeki boşluk led yuvası gibi gelmişti teşekkürler yazın style plus farlarıma led taktırıp resimlerini koymayı düşünüyorum...maslak oto sanayi de çözümler tükenmez:) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Bekliyorum yapılan işlemi merakla Şu an tek eksiğim bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Bekliyorum yapılan işlemi merakla Şu an tek eksiğim bu bu işlemi yapan birinin aracını gördüm forum sitelerine baya soğuk biri ..ilk görüştüğümde resimleyip buraya yükleyeceğim.Arkadaşım bu araçla ford servisine gitmiş ustalar farları titanıum x farı sanmışlar..) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Güzel, tabi neler yapıldığı kaça yapıldığı nerede yapıldığı da önemli yoksa sadece beğenmiş oluruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap