Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 vay...ümidime bak sen...işbirliği ha....peki...sen bilirsin....mentolle işbirliği ha....üzücü... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Abi işbirliği değilde, hakedene hakkını vereceksin derler ya. Yorum güzel ama. Ne yapayım. Senki Güzel İzmir'in Güzel insanısın. Bizim hatalarımızı maruz görmelisin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 demek mentol güzel yorum yapıyor ha.....ona giydirecem birgünde...bekliyom..zayıf noktasını yoksa bildik stratejilerle celme takmam ona... :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Hacı dayı ben 4 yaşımdan beri kendim giyiniyorum. He soyunma dersen onu da senden istemem. İllede olacaksa karşı cinsten biri olacaksa olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 mentolcüm...sinirlenme ne giydireceğimi biliyorsun...soyunmandan sa bahsettiğin kadın olsam insanı erkekten sogutursun ya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Yok len ben sevdiklerime sinirlenmem.. Sinirlerimi kasaptan çıkmadan önce aldırdım.. Len kadın olsan bile ne yapayım seni.. Kılların (anladın sen onu) ağarmış ne işim olur senle.. Ama empati yeteneğini takdir ettim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Konumuz Araç koruma nasıl olur. Cevap: Bknz Tevfik abi ve Mertol beyin aralarında geçen yorumlar :D :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Konumuz Araç koruma nasıl olur. Cevap: Bknz Tevfik abi ve Mertol beyin aralarında geçen yorumlar :D :D E bizde araç korumadan bahsediyoruz? Sen ne anladınki? Aaa çok fesatsın.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Yok ben fesat değilim, aaa.. Belki yanlış anlayan, gerçekten fesat olan varsa didimdiiii :D :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 ulen ümit hem geyiğe sardıryon bizi sonrada konu dışı diyon...araç koruma nasıl olur diyeyim bensana...gidersin iki adam tutarsın sabah akşam başına dikersin olur biter....onlarda cekilin len şşiştt elleşmeyin falan der..okadar...ne kadar sallarsan salla dona kalır son damla hesabı b işler kız gibi korursun bi şahin gelir bi cakar sana emegin heba olur...bin git işte..araba bu..kendimizi koruyalım biz...önemli olan bu...........hayatta..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Pes Ümit pes... Olayı ojeye bağlayan sensin şimdi kalkmış ihaleyi bize çakmaya çalışıyorsun. Ama yemezler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 ulen ümit hem geyiğe sardıryon bizi sonrada konu dışı diyon Hacı dayı bakma sen onun kusuruna.. Acemi daha.. Bizdeki potansiyeli göremedi sadece.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 çakal....işte.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Potansiyelin farkındayım da, korkum şuydu, bir gün bu ikilinin arasında kalmak, Korktuğum başıma geldi. Oje deyince, birde ojeyi öyle herkese vermemek lazım. Geçen bir kız gördüm, tırnaklarını görünce iğrendim resmen yaa, sanki kaputtaki taş atıklarını kapatmak için kullanmış. Kız da çirkindi canım. güzel olsa tırnaklarına mı bakarım :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Ya Ümit orta yapma bak seni tanımıyorum ama böyle gidersen valla acımam fena gol atarım. Nasıl girdiğini Tevfik bile anlayamaz.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap