Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
arkadaşlar benim aracımda kıl bir sorun var. aracım 2006 model focus HB 1.6 trend. nedense yokuş çıkarken 2. ve 3. viteste 2500 3000 devir civarında aracım titreme yapıyor. bu titreme sadece bu devirler civarında oluyor. mesela o devri hızlı geçersem titreme hissedilmiyor. çekişten yana sıkıntım yok.Ön takım komple değişti tablalar,rot başı rot kolu z.rot en sonda aksları değiştim.fakat aynı titreme devam ediyor. sorun neyden olabilir çözemedik bir türlü.
Soru
Yavuz Sazlı
arkadaşlar benim aracımda kıl bir sorun var. aracım 2006 model focus HB 1.6 trend. nedense yokuş çıkarken 2. ve 3. viteste 2500 3000 devir civarında aracım titreme yapıyor. bu titreme sadece bu devirler civarında oluyor. mesela o devri hızlı geçersem titreme hissedilmiyor. çekişten yana sıkıntım yok.Ön takım komple değişti tablalar,rot başı rot kolu z.rot en sonda aksları değiştim.fakat aynı titreme devam ediyor. sorun neyden olabilir çözemedik bir türlü.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap