Alparslan Özaslan Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2018 iyi akşamlar arkadaşlar.465 GB lik laptopumda C sürücüsü 170 GB D sürücüsü 295 GB yer ayrılmıştı. C den 15 GB alıp D sürücüsüne birleştirmek için C den birim ayır dedim.amacım D ile birleştirmekti.15 GB lık ayrı bir F depo oluştu.şimdi ne C ye nede D ye birşetirebiliyorum.disk yönetiminden görüyorum F yi sil diyorum siyah olıuyor disklerde görünmüyor.üzerine sağ tıklayıp oluştur diyorum.ekrana geliyor ne yaparsam yapayım ne birleştirebiliyorum.nede silebiliyorum.her üçündede disk genişletme kapalı.sistem geri yüklemeyle format attığım tarihe gittim yene görünüyor.acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.(team wiver ilede bağlanıp düzeltebilirsiniz.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2018 Disk yönetim işlemleri windowsta böyle kolay olmuyor şimdi o ayrılan kısmı bir yere dahil etmek için format atmak gerekebilir eğer farklı bir program bu işi çözmezse ki bu programlar bazen tamamen de işinizi bozabiliyor. Keşke bu işlem yapmadan sorsaydınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Etem Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2018 Windowsun imajını daha önce aldıysanız imajı yükleyin. Şayet yoksa format gerekebilir. Format ekranında windowsun yükleneceği bölüm seçme ayarları var ordan birleştirebilirsiniz parçalı harddisk bölümlerini. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2018 3. parti programlarla yapabilirsiniz. örnek: https://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2018 En temizi format atmak olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2018 cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.dediğiniz gibi hayatımda ilk defa format atmış oldum bahane ile öğrenmiş oldum.bugüne kadar format atamama nedenim boot tan cd sürücüsünü bir türlü bulup birinci sıraya alamıyordum.sağolsun bir bilgisayarcı arakadaş ayrladı ve format atacağın zaman cd tak kendisi başlar devam edersin demişti ilk defa formatıda öğrenmiş olduk. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2018 Şöyle çok daha kolay olmaz mıydı? D'deki dosyaları C'ye ya da harici bir harddiske atıyorsunuz. Sonra D'yi siliyorsunuz. Kalan alanı yeniden oluştur dediğinizde D ile F birleşmiş oluyor. (İşletim sistemi C'de diye düşünüyorum). En son aşamada D'deki dosyaları geri yüklüyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2018 cevap için teşekkürler ilk defa format attım dediğinizi yapabilmem daha uzun süre alabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Kenan Kabalar Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2018 Paragon Hard Disk Manager programının ücretsiz sürümü ile bu tarz işlemler çok kısa sürede ve grafik arayüzle kolay yapılabiliyor. İşletim sistemini yeniden kurmak gibi uzun bir sürece gerek kalmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap