2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
- 0
2015 Focus Adaptif Far Sorunu
-
Benzer İçerikler
-
Ford Focus Park sensörü montajı , sensörler için yer tespiti
Yazan: HüseyinKara,
- park sensörü
- focus
- (ve 2 tane daha)
- 4 yanıt
- 385 görüntüleme
-
Focus 1.0 Ecoboost Sandık motor mu Tamir mi?
Yazan: Orhan Özgür,
- focus
- ecoboost 1.0
- (ve 6 tane daha)
- 13 cevap
- 2.177 görüntüleme
-
- 5 cevap
- 1.458 görüntüleme
-
- 2 cevap
- 1.255 görüntüleme
-
- 0 yanıt
- 918 görüntüleme
-
Soru
Özgür Özyılmaz
Merhaba herkese. Arkadaşlar 2015 Focus Titanium sahibiyim. Araçta ek donanım olarak tekno paket, far paketi vs var. Şimdi sorunumu şöyle özetleyeyim;
Aracı yaklaşık bir hafta önce satın aldım. Geçenlerde gece yolda giderken fark ettim ki, aracın sol farı direksiyonu sola çevirdiğim zaman solda takılı kalıyor. Aracı durdurduğum zaman far kendini tekrar odaklıyor düz noktaya. Buna dair bir kaç video da izlemiştim. Aracı servise götürdüm, farın arızalı olduğunu söylediler. Garanti bittiği için garanti kapsamında herhangi bir müdahalede bulunamadılar. İyi niyet başvurusu yapıldı fakat "RED" cevabı aldık. Farın değişiminden sonra çıkacak faturayı sordum, yaklaşık 3250 TL fiyat çıkardılar. Bu miktar şu an için hayli fazla bana. Merak ettiğim husus, bu farların tamiri mümkün müdür? Bildiğiniz bir yer, birileri var mıdır acaba tamir ettirebileceğim? Ben Kocaeli'de yaşamaktayım. Bu ilde veya yakın çevre illerde anlayan, eden birileri olursa yardımcı olmasını dilerim. Teşekkürler şimdiden.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
25
7
5
4
Popular Days
Mar 1
10
Mar 20
9
Mar 8
8
Şbt 17
6
Top Posters For This Question
Tuğra Yanık 25 posts
Özgür Özyılmaz 7 posts
Erdi Bayram 5 posts
Mustafa Çekiç 4 posts
Popular Days
Mar 1 2018
10 posts
Mar 20 2019
9 posts
Mar 8 2018
8 posts
Şbt 17 2019
6 posts
Popular Posts
Çağlar Sertan KASIMOĞLU
Adaptif far çok zor bir yapıya sahip değil. Mekanik ve/veya küçük çaplı elektronik bir arıza ise çözümü basit, aşağıda linklerini paylaştığım yerler işin uzmanları,telefonla ulaşıp sorununuzu anlatman
Mustafa Çekiç
Parça değişim için 3 hafta önce onay verdiğime rağmen yazışmalar devam ediyor dendi bana bende bugün gittim notere ihtar cektim aracımın değiştirilmesi için kabul etmezlerse yasal yola gireceğim
Posted Images
Bu soruda 61 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap