Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Benim soyle bir sikintim var hem benzinde hem lpg de motor sanki sarsintili calisiyor titreme gozle goruluyor rolantide
Gecen servise gittim normal dediler israrla takozu degistirin dedim cunku isikta beklerken 5 10 sn sonra aracta titresim oluyordu
Takoz bugun degisti titreme falan kalmadi otururken kabinde ama motoru acinca motor yine rolantide sallaniyor hafif acaba normal mi forumda biri focus benzinliler rolantide hic sallabir mi
Bu sallanti devam ederee sanki yeni motor takozu da bozulabilir gibime geliyor
Not aracta cekiste dusmw tekleme ses hicbir sikinti yok ama rolantide kaputu acince motor sallaniyor sebebi ne olabilir servise ne diyebilirim
Soru
Ugur.Gungor
Arkadaslar merhaba
2015 model powershift 1.6 lpg li focusum var
Benim soyle bir sikintim var hem benzinde hem lpg de motor sanki sarsintili calisiyor titreme gozle goruluyor rolantide
Gecen servise gittim normal dediler israrla takozu degistirin dedim cunku isikta beklerken 5 10 sn sonra aracta titresim oluyordu
Takoz bugun degisti titreme falan kalmadi otururken kabinde ama motoru acinca motor yine rolantide sallaniyor hafif acaba normal mi forumda biri focus benzinliler rolantide hic sallabir mi
Bu sallanti devam ederee sanki yeni motor takozu da bozulabilir gibime geliyor
Not aracta cekiste dusmw tekleme ses hicbir sikinti yok ama rolantide kaputu acince motor sallaniyor sebebi ne olabilir servise ne diyebilirim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap