Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Cuma günü için rutin bakım için Samsun otokoç servisinde gittim randevumu alıp. Bakım harici bozuk yollarda arka taraftan tak tuk ses geldiğini belirttim bakacaklarını söylediler.
Sonrasında servis danışmanı Abim çağırdı ve bir liste gösterdi
-Motor takozu
-Ön amortisörler(-sağ-sol ikisi de)
-Motor alt muhafaza
-Sağ ve sol alt tablalar
-Ön fren balataları
-Arka z rotlar
-Arka viraj lastiği
-Ön z rotlar
-Ön viraj lastikleri
Bu parçaların kdv dahil işçilik hariç bedeli 6585 TL. Yaptırmadan çıktım zamanım olmadığı için, sadece ön balatalar değişti 338 TL.
Dün de Sivas'ta arka z rotları 50 TL ye değiştirdim AYD marka z rotlar ile. Tak tuk ses nispeten kesildi ama usta ile baktık dedikleri çoğu parça değişmesi gerekiyor, tabla felan hariç.
İlk önceliğim ön amortisörler. Parçacıya sordum sachs ve orjinal otosan olarak motorcraft var dedi. İkisininde çifti 400 TL. Sizce hangisi daha iyidir? Sachs'ın ilk defa amortisör ürettiğini gördüm.
Aracın üstünde ki amortisörler (değişip değişmediğini bilmiyorum ama 1 yaşında aldık aracı o zamandır bizde) ABF marka.
Soru
Eren K.
Cuma günü için rutin bakım için Samsun otokoç servisinde gittim randevumu alıp. Bakım harici bozuk yollarda arka taraftan tak tuk ses geldiğini belirttim bakacaklarını söylediler.
Sonrasında servis danışmanı Abim çağırdı ve bir liste gösterdi
-Motor takozu
-Ön amortisörler(-sağ-sol ikisi de)
-Motor alt muhafaza
-Sağ ve sol alt tablalar
-Ön fren balataları
-Arka z rotlar
-Arka viraj lastiği
-Ön z rotlar
-Ön viraj lastikleri
Bu parçaların kdv dahil işçilik hariç bedeli 6585 TL. Yaptırmadan çıktım zamanım olmadığı için, sadece ön balatalar değişti 338 TL.
Dün de Sivas'ta arka z rotları 50 TL ye değiştirdim AYD marka z rotlar ile. Tak tuk ses nispeten kesildi ama usta ile baktık dedikleri çoğu parça değişmesi gerekiyor, tabla felan hariç.
İlk önceliğim ön amortisörler. Parçacıya sordum sachs ve orjinal otosan olarak motorcraft var dedi. İkisininde çifti 400 TL. Sizce hangisi daha iyidir? Sachs'ın ilk defa amortisör ürettiğini gördüm.
Aracın üstünde ki amortisörler (değişip değişmediğini bilmiyorum ama 1 yaşında aldık aracı o zamandır bizde) ABF marka.
Eren K. tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap