Zafer Filiz Yılmaz Oluşturma zamanı: Mart 14, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 14, 2018 (düzenlendi) herkese iyi günler...2012 mondeo 2.0 ecoboost sahibiyim...aracım sanzımandan yag sızdırıyor..1 ay önce komple kavraması ve yag keçesi sıfır takıldı ama hala devam ediyor...başına böyle bir sey gelen hiç kımse varmı acaba :)) ayrıca kendım ford yedek parcacısıyım..AKMANLAR otomotıv..ve bu sorunu ben bıle çözemedım :)) Mart 14, 2018 Zafer Filiz Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Dilmen Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 Ben de 2 yıl kadar kullandım ama herhangi bir şanzıman problemi yaşamadım Zafer Bey. Daha çok direksiyon kutusu kronik problem olarak anlatılır benim de başıma gelmişti. Bir de eğer siz çözemediyseniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 Aracta kaza var mi? Diye sorsam bir fikir verir sanirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap