Yaşar Büyükoğlu Oluşturma zamanı: Mart 22, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 22, 2018 Merhabalar,yeni almış olduğum 2017 kuga 1.5 tdci aracımda otomatik kapı kilitlemesi varmı,varsa nasıl yapılıyor bilgilendirirseniz sevinirim. araca bindikten sonra örneğin 10 km /h i geçtiği zaman kilitlenmesini istiyorum.forumlara baktım birsürü yöntem var çoğunu denedim ama olmadı, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2018 Maalesef fabrika çıkışı yok. Forscan'de ayarını gördüm ama denemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yaşar Büyükoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2018 Ok tşk ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saygın O. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2018 Bunu nedense Ford koymuyor. Clio'muzun güzel bir özelliği, Mondeo'da yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yaşar Büyükoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2018 güvenlik nedeniyle kaldırılmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ha. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2018 18 saat önce, Murat Kav. yazdı: Maalesef fabrika çıkışı yok. Forscan'de ayarını gördüm ama denemedim. Murat Bey, Forscan ayarını aramıştım, paylaşabilirseniz ben deneyeyim, benim de bu şekilde otomatik kilitlemeye ihtiyacım var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2018 51 dakika önce, Emrah Ha. yazdı: Murat Bey, Forscan ayarını aramıştım, paylaşabilirseniz ben deneyeyim, benim de bu şekilde otomatik kilitlemeye ihtiyacım var. Forscande BCM konfigurasyona girince, eski focccus benzeri arayüz çıkıyor. Akşam görüntü atarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2018 Foccuss 2016 başı gibi olan BCM'lerde VBF dosyaları olmadığından tanımıyor. Güncellemeleri lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ha. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2018 Değiştirmek istediğim bir ayar da, yolcu kapısı açılınca sync'in kapanması. Şöför kapısnı anladımda yolcu kapısı açılına niye sync kapanıyor anlamış değilim, bir ayarı varsa bunu düzeltmek isterim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yaşar Büyükoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2018 (düzenlendi) Artı olarak önceki aracımda direksiyonu sağa yada sola döndürünce o taraftaki sis lamlası tek taraflı olarak yanıyordu.bunu kuga da yapamazmıyız? yine sinyal koluna dokunduğumuzda 3 defa olan sinyali 5 yapamazmıyız? bunun gibi aklıma şu anda gelmeyen bir sürü özellik vardır mutlaka. mesela arkadaşımın yeni tiguanındaki geri görüş kamerası full hd film gibi gösteriyor.benim kuga onun yanında bayaa bi sönük kalıyor görüntüde.bunu düzeltebilirmiyiz yada illa kameranınmı değişmesi gerekiyor. --52 dakika sonra eklendi-- Birde 2011 model titanyum kugam da sesli kontrol ile çok daha fazla komut verebilirken 2017 kugalarda bu özellikler kısıtlanmış. örneğin 2011 model titanyum kuga da Klima Yardım Fan Sıcaklık Otomatik Mod Buz çözme Açık Buğu Giderme Açık Buz çözme Kapalı Buğu Giderme Kapalı sadece klimada bu komutlar vardı.bunları yeni kuga da aktive etmek mümkünmüdür? Mart 23, 2018 Yaşar Büyükoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2018 (düzenlendi) @Yaşar Büyükoğlu Klima sesli kontrolü aktive etmek mümkün. Bunun için forscan ile klima tuşunu getiren konfigürasyonu değiştirmek gerekiyor. Nasıl yapılacağı ile ilgili konu başlığımız mevcut: Direksiyona bağlı viraj aydınlatması sadece xenonlu modellerde var. Yazılım ile aktif edilemiyor. @Emrah Ha. Kapı kilit ile ilgili de aşağıda resimlerini paylaştığım şekilde forscan konfigurasyona girilirse aktif edilebilir (ben buraya kadar geldim ama denemedim, şahsen istediğim bir özellik değil) Mart 24, 2018 Murat Kav. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2018 12 dakika önce, Murat Kav. yazdı: @Yaşar Büyükoğlu Klima sesli kontrolü aktive etmek mümkün. Bunun için forscan ile klima tuşunu getiren konfigürasyonu değiştirmek gerekiyor. Nasıl yapılacağı ile ilgili konu başlığımız mevcut: Direksiyona bağlı viraj aydınlatması sadece xenonlu modellerde var. Yazılım ile aktif edilemiyor. @Emrah Ha. Kuga'da xenonluda hem farin icindeki hem sismi yaniyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2018 1 dakika önce, Tuncay A. yazdı: Kuga'da xenonluda hem farin icindeki hem sismi yaniyor? Kugada sis farı yanmıyor. Aslında hiçbir fordda sis farı yanmaz. Kugada hareketli far + dönüş farı var. Hem ana far dönüyor, hem de farın içinde ayrı bir far yanıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2018 Şimdi, Murat Kav. yazdı: Kugada sis farı yanmıyor. Aslında hiçbir fordda sis farı yanmaz. Kugada hareketli far + dönüş farı var. Hem ana far dönüyor, hem de farın içinde ayrı bir far yanıyor. Ok, makyajli focustaki, c-maxteki sistem. Kugada sinyal verince yaniyormu? Sadece direksoyon cevirince ve geri vitese alincami yaniyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2018 Sinyal verince yanmıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap