Yaşar Büyükoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2018 Murat bey linkini vermiş olduğunuz işlemi yaptım klimayı sync e aktardım sesli komutuda yaptım ama ses komutları sadece derece ile kısıtlı onu demek istedim. 2011 model kugada yukarda yazdığım ses komutlarının hepsi aktifti.komut sayısını arttırmanın bir yolu varmı merak ettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2018 11 saat önce, Yaşar Büyükoğlu yazdı: Murat bey linkini vermiş olduğunuz işlemi yaptım klimayı sync e aktardım sesli komutuda yaptım ama ses komutları sadece derece ile kısıtlı onu demek istedim. 2011 model kugada yukarda yazdığım ses komutlarının hepsi aktifti.komut sayısını arttırmanın bir yolu varmı merak ettim Buna dikkat etmemiştim, Ford'un videosuna göre de sadece sıcaklık ayarı görünüyor. "Klima" ekranında test ettiniz mi? (Ben Navi ile birlikte çok fazla alan kapladığı için bu düğmeyi iptal ettim, test edemiyorum) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yaşar Büyükoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2018 4 saat önce, Murat Kav. yazdı: Buna dikkat etmemiştim, Ford'un videosuna göre de sadece sıcaklık ayarı görünüyor. "Klima" ekranında test ettiniz mi? (Ben Navi ile birlikte çok fazla alan kapladığı için bu düğmeyi iptal ettim, test edemiyorum) Evet test ettim sadece derece var başka bir alt menu yok maalesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bilal A. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2019 23.03.2018 - 16:49 tarihinde, Murat Kav. yazdı: Forscande BCM konfigurasyona girince, eski focccus benzeri arayüz çıkıyor. Akşam görüntü atarım. Forscan e bağlanmak için hangi cihazı kullanıyorsunuz? Aliexpress'te tonla ODB cihazı var ama ne tür bir cihaz almam gerekiyor? V1,5 mi 2,1 mi? veya Wifi mi BT mi gibi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2019 1 saat önce, Bilal A. yazdı: Forscan e bağlanmak için hangi cihazı kullanıyorsunuz? Aliexpress'te tonla ODB cihazı var ama ne tür bir cihaz almam gerekiyor? V1,5 mi 2,1 mi? veya Wifi mi BT mi gibi... ELS şu an için en mantıklı seçim. "Ford ELS27" şeklinde aliexpressde aratabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bilal A. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2019 10.02.2019 - 20:28 tarihinde, Murat Kav. yazdı: ELS şu an için en mantıklı seçim. "Ford ELS27" şeklinde aliexpressde aratabilirsiniz. ELM 327 lerden farkı nedir bunun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2019 1 dakika önce, Bilal A. yazdı: ELM 327 lerden farkı nedir bunun? Daha hızlıdır, ms+hs can switch ihtiyacı olmadan daha hızlı işlem yapabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap