Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar ben bir şey daha farkettim.Aracı bir süre kullandıktan sonra sessiz biryere park ederseniz (yani motor ısındıktan sonra) Rölantide çalışma esnasında motordan rulman yada sürtme sesi gibi bir ses geliyor.Mototrun ısınmasını da şundan dolayı belirttim motor ısınınca sesi azalıyor diğer sesleri duymanız kolaylaşıyor. Servise uğradığımda gösterdim ses olmadığını söylediler fakat ben sesin nereden geldiğini ve nasıl olabileceğini anlatınca arkadaşlar kursuna gitti sizi davet edelim dediler bekliyorum bende.Sizde müsait bir zamanda dinlerseniz aynı ses sizdede varmı .
Soru
Tolga Ata
Arkadaşlar ben bir şey daha farkettim.Aracı bir süre kullandıktan sonra sessiz biryere park ederseniz (yani motor ısındıktan sonra) Rölantide çalışma esnasında motordan rulman yada sürtme sesi gibi bir ses geliyor.Mototrun ısınmasını da şundan dolayı belirttim motor ısınınca sesi azalıyor diğer sesleri duymanız kolaylaşıyor. Servise uğradığımda gösterdim ses olmadığını söylediler fakat ben sesin nereden geldiğini ve nasıl olabileceğini anlatınca arkadaşlar kursuna gitti sizi davet edelim dediler bekliyorum bende.Sizde müsait bir zamanda dinlerseniz aynı ses sizdede varmı .
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
7
5
5
Popular Days
Mar 6
16
May 21
11
Şbt 29
5
May 22
5
Top Posters For This Question
Tolga Ata 8 posts
Mertol Kip 7 posts
Yakup Ç. A. 5 posts
Osman Hamdi 5 posts
Popular Days
Mar 6 2012
16 posts
May 21 2012
11 posts
Şbt 29 2012
5 posts
May 22 2012
5 posts
Popular Posts
Tevfik
emsan paslanmaz çelik tencere gibimi yoksa aliminyum mu...anlamadım tam...
Bulut_ömer
Benim arabamda da; 1-Motor soğukken 1 ve 2.viteste devir göstergesi 1 de iken hafiz gaz verdiğimde araba kendini parçalıyor silkeleyip duruyor içim 2-Şehirler arası yol yaptığımda ben turbodan şüp
Mertol Kip
Şu ses olayını forumdan falan kolay kolay çözemezsiniz. Ancak çok sık rastlanılan bir sorun falansa o zaman bir fikir alınabilir. Onun dışında ses gelmesi gibi şeyler duymadan tespit koyulabilecek şey
Bu soruda 45 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap