Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Abilerim iyi günler, 2014 focus'ta araçtan indikten sonra anahtardan kilitleme düğmesine basıldığı zaman sadece sürücü kapısı kilitleniyor. İkinci kez basılınca tüm kapılar kilitleniyor. Bir de kapıları kumandadan açıp kapatırken çıkan "çat-çat" sesi önemli ölçüde kısılmış, ben Bursa'dayım araç Balıkesir'de şu an. Babam çok yoğun çalıştığı için yetkili servise götürmeye henüz vakit bulamamış, 1 buçuk hafta kadardır bu sorun devam ediyor, artık kapıları kapattıktan sonra eliyle kontrol ediyor. Görüşlerinizi bekliyorum
Soru
Samet Çörekçioğlu
Abilerim iyi günler, 2014 focus'ta araçtan indikten sonra anahtardan kilitleme düğmesine basıldığı zaman sadece sürücü kapısı kilitleniyor. İkinci kez basılınca tüm kapılar kilitleniyor. Bir de kapıları kumandadan açıp kapatırken çıkan "çat-çat" sesi önemli ölçüde kısılmış, ben Bursa'dayım araç Balıkesir'de şu an. Babam çok yoğun çalıştığı için yetkili servise götürmeye henüz vakit bulamamış, 1 buçuk hafta kadardır bu sorun devam ediyor, artık kapıları kapattıktan sonra eliyle kontrol ediyor. Görüşlerinizi bekliyorum
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap