Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 Bence bütçeniz uygun hale gelene kadar bu araçla devam edin, akabinde mpv,suv yada d sınıfı araçlara yönelin derim. Özellikle suv araçlar probleminizi daha fazla çözecektir kanaatindeyim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 1 veya 3. madem önce boyutlar geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 Hanımın kendini veya görüşünü değiştiremiyor olsaydım 1.5 EB Titanium Otomatik Mondeo alıp paşalar gibi binerdim. Benzin fatura farkını da hanımın maaşından keserdim. 2 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergin Demiroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 (düzenlendi) Anlaşılan siz bana kredi çektireceksiniz Bu toplara girmemem lazımdı biliyorum. Ama hep aynısı biliyorum çekeceğim o krediyi ve passat superb ikilisinden birine göz kırpacağım. Ama dilerim yapmam. Aynı segmentte araca geçmeyi mantıksız bulan arkadaşlar aile arabası olarak sadece bagaj hacmi bile ciddi farklılık gösteriyor. Aslında ödeme imkanım var ama kredi çekmek de istemiyorum. Söyledim çok beğenerek kullanıyorum focus'umu. Hatta hiç bir araç bu kadar keyif vermemişti kullanımda bana. Bir tık hacim olsaydı ömürlük araç olurdu bana aslında. Ama dener sonra hanıma bir araba alıp kendim titanium ile yada yeni gelecek kasayla geri dönerim bakarsınız. Mart 28, 2018 Ergin Demiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 2 saat önce, Ergin Demiroğlu yazdı: Anlaşılan siz bana kredi çektireceksiniz Bu toplara girmemem lazımdı biliyorum. Ama hep aynısı biliyorum çekeceğim o krediyi ve passat superb ikilisinden birine göz kırpacağım. Ama dilerim yapmam. Aynı segmentte araca geçmeyi mantıksız bulan arkadaşlar aile arabası olarak sadece bagaj hacmi bile ciddi farklılık gösteriyor. Aslında ödeme imkanım var ama kredi çekmek de istemiyorum. Söyledim çok beğenerek kullanıyorum focus'umu. Hatta hiç bir araç bu kadar keyif vermemişti kullanımda bana. Bir tık hacim olsaydı ömürlük araç olurdu bana aslında. Ama dener sonra hanıma bir araba alıp kendim titanium ile yada yeni gelecek kasayla geri dönerim bakarsınız. 6-7 ay sonra mk4 geliyor. Onu bekleyin. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 ben olsam c-max alırım fazlada zorlamazsınız kendinizi, örneğin (aracın sahibi ve aracı tanımıyorum) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-hatasiz-526521786/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 Kendk olusturdugunuz listenizdeki 3 aracida focusu satip almazdim. Bana pek mantikli gelmiyor. İlla genislik ve aile diyorsaniz bence pws c-max bakmalisiniz. Suberb passat vb araclara butce yetmiyorsa c-max biraz daha uygun oldugu icin butcenize daha cok uyacaktir ve taleplerinizi fazlasi ile karsilayacaktir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan GÜLER Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 Bir öğretmen arkadaşım alıp kullanmıştı ve sonra satmak zorunda kalmıştı. Sattığına çok üzülmüştü. Pejo 3008 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-peugeot-sifirdan-farksiz-540544648/detay Paranız da artar hem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 (düzenlendi) 12 saat önce, Ergin Demiroğlu yazdı: Değerli arkadaşlar tam 11 ay önce sizin de katkılarınızla Focus 1.5tdi Power Shift TrendX almıştım hatırlayanlar vardır. Gerçekten kullanmaktan inanılmaz keyif aldığım bu aracı hanımın arkası çok dar değiştirelim arabayı itirazları ile hiç de istemeyerek satmak zorundayım. (aslında dar değil ben 1,85'im ya neyse.) Sonuç olarak 1-2 gün içerisinde ilanı oluşturup satacağım. Yerine alacağım araç 20-30bin km'yi geçmeyen 2016 üstü bir araç olmalı ve böyle konforlu bir PowerShift deneyiminden sonra otomatik olmalı. Bütçem 99000 TL Sakın üstünü beklemeyin maksimum bütçem bu. Kredi çekmeden üzerini kredi kartına böldürebileceğim bir araç olsun istiyorum. 3 Araç arasındayım ama farklı önerileriniz olursa onları da değerlendirmek isterim. Senede 20bin km yapıyorum. Benzinli kullanımını önerir misiniz? 3 Araç arasındayım. 1) Skoda Octavia 1.6 TDI 2) VW Jetta 1.6 TDI 3) Toyota Corolla 1.4D-4D Siz olsanız? ben olsam hiçbirisini almam bunların hiçbirisini focusa değişmem,2cm arka diz mesafesi artacak diye elimdeki gül gibi focusu vermem.Araba değiştirmeniz için hem üste para vereceksiniz hemde daha kötüsünü alacaksınız.Bu araçlarında öyle focustan arka diz mesafesi olarak ahım şahım bir üstünlüğü yok...Focusun verdiği keyifi hiçbirisi vermez...İlla araba değiştirecekseniz daha iyisine bakın ki değişimin bi mantığı olsun mesela opel insignia 1.6 dizel otomatik olabilir Mart 28, 2018 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2018 21 saat önce, Ergin Demiroğlu yazdı: 3 Araç arasındayım. 1) Skoda Octavia 1.6 TDI 2) VW Jetta 1.6 TDI 3) Toyota Corolla 1.4D-4D Siz olsanız? VW kullanıcısı olarak jetta kesinlikle almazdım. Uzunluk boyut felan hikaye. Aracta focus tadı yok. Octavia için focus satmazdım açıkçası. Corolla Yeni kasaları iç mekan ve tasarım olarak berbat bence. Eski kasaları için konuşuyorum 1.4D az yakıyor ama aşırı yağ tüketiyor. Muhtemelen yeni kasalar da öyledir. Bence siz illa değiştireceğim derseniz trend-x satıp titanium-x almalısınız. Karar sizin ama bu 3 araç için focus satılmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergin Demiroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2018 Açıkcası derd 2 saat önce, Berat Hasbek yazdı: VW kullanıcısı olarak jetta kesinlikle almazdım. Uzunluk boyut felan hikaye. Aracta focus tadı yok. Octavia için focus satmazdım açıkçası. Corolla Yeni kasaları iç mekan ve tasarım olarak berbat bence. Eski kasaları için konuşuyorum 1.4D az yakıyor ama aşırı yağ tüketiyor. Muhtemelen yeni kasalar da öyledir. Bence siz illa değiştireceğim derseniz trend-x satıp titanium-x almalısınız. Karar sizin ama bu 3 araç için focus satılmaz. Açıkçası söyledim, focus'ta memnuniyet konusunda hiç bir sıkıntım yok. Tek problem bagaj ve arka koltukların dar olması. M4 kasada çözülürse kesinlikle geri dönerim. Sonuçta araç bu satarsın alırsın. Bana en azından şuan için daha geniş bir araç gerekiyor. Daha performanslı bir araç istemiyorum. Her yıl senede 1 kez 1200 km Didim'e, senede 2 kez 900 km istanbula senede 2 kez 800 km de Gaziantep'e gidiş geliş yapıyorum Zaten şehiriçinde çok fazla araç kullanamıyorum. Genelde de ailece seyahat ediyoruz. Şimdiye kadar kullandığım araçlar arasında sürüş keyfine en çok vardığım focus oldu benim. Memnunum fakat küçük geliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2018 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-renault-sahibinden-kazasiz-boyasiz-27.500km-de-otomatik-kadjar-545036942/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2018 C Max alın..Evdekiler tutturmuştu suv tarzı bir şey alalım diye.Çok çetrefilli ikna sürecinden sonra C Max aldık.Şimdiler de iyi ki bunu almışız diyorlar.Çok memnunuz araçtan.Çok ferah.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergin Demiroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2018 Kesinlikle C-max da çok güzel alternatif. O'nları da inceliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2018 Hem bagaj büyük olsun hem arka koltuklar rahat olsun hem konfor olsun hem focus kadar kullanması zevkli olsun diyorsan sen bu yola baş koyacaksan albir Kuga otomatik dizel sende Eşinde rahat edin olsun varsın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap