Cem Boneval Oluşturma zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 29, 2012 Top Gear'den alıntı, Ferrari 458'in kokpitine misafir olmak isterseniz buyrun. İngilizce'sini takip edebilenler için aynı zamanda esprili ancak genelde müthiş bir deneyim. İlk 5 dakikasını ses iyi açık ve 1080p HD olarak tam ekran seyretmenizi öneririm. İzledikten sonra araçla ilgili eleştirilerinizi de heyecanla bekliyorum. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Herşey çok güzel. Ses virajlar yanlamalar Jeremy abimiz günüdeymiş yine Ama bu araç düz vitesli olmalı bence. Böyle bir otomobilde vitesle oynayabilmek dahakeyifli olmazmıydı Bu künefenin kaymağı eksik kalmış sadece 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onderpeker Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Hahahaha, Jeremy Clarkson: "The new car doesn't just beat the old one. It's humiliates, destroys it, crushes it"... Çok güldüm Çoook! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Yeni araba sadece, yaşlı olanını yenmez. Küçük düşürür, onu yok eder, onu ezer.....denmiş sanırım ingilizce bilmeyenlerde gülsün bari.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Bu işi yapcaksın,bu arabaları kullanacaksın bide üstüne para alacaksın...Bu arada harika bi araba,ferrari fazla söze gerek bırakmıyor.Ogün direksiyondan kontrol ettiği vites değilmiydi benmi yanlış görüyorum? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Bu işi yapcaksın,bu arabaları kullanacaksın bide üstüne para alacaksın...Bu arada harika bi araba,ferrari fazla söze gerek bırakmıyor.Ogün direksiyondan kontrol ettiği vites değilmiydi benmi yanlış görüyorum? Ama debriyaj yok Debriyaj yoksa birşeyler eksiktir. Yinede keyfi herşeye değer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap