Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2018 test --0 dakika sonra eklendi-- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2018 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 nav sd card.txt test Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 1 dakika önce, Olcay Sert yazdı: nav sd card.txt test Aha foruma heykırlar gelmiş. if ((sudo make me a cafe) === true) { relax(); } else { mv /* /dev/null; } Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 if (hacking&&personal) {return true; }else { return false; } 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 3 saat önce, Servet Ö. yazdı: Aha foruma heykırlar gelmiş. if ((sudo make me a cafe) === true) { relax(); } else { mv /* /dev/null; } 3 saat önce, Olcay Sert yazdı: if (hacking&&personal) {return true; }else { return false; } sizin bu yazışmalar iki yapay zekanın konuşmasına dönmüş sizden başka kimse anlamaz 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 29 dakika önce, Osman Türkol yazdı: sizin bu yazışmalar iki yapay zekanın konuşmasına dönmüş sizden başka kimse anlamaz Niye ki? Biri "bana kahve yap bir keyif yapayım" diyor, öteki de "avucunu yalarsın". 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 8 saat önce, Olcay Sert yazdı: nav sd card.txt test ben biraz araştırdım ama pek bir şey bulamadım. Ama yapan var, son aldığım V7 kopya. Bu amca da yapmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2018 11 saat önce, Cem Boneval yazdı: Niye ki? Biri "bana kahve yap bir keyif yapayım" diyor, öteki de "avucunu yalarsın". o zaman ben bilemedim Cem abi ilaçlı kafa ile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2018 6 saat önce, Ozan Kar yazdı: ben biraz araştırdım ama pek bir şey bulamadım. Ama yapan var, son aldığım V7 kopya. Bu amca da yapmış benim beklediğim kart kargo gelsin bende sonucu bildirecem. şu an için kopyalamada taşımada sıkıntı yok sadece cid yazmak için manufacturer id aydı olan bi kart lazım. yada aliexpressten hazır değiştirilmiş almak lazım. bide Ozan sende 2017 mi vardı 2018mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2018 3 saat önce, Olcay Sert yazdı: benim beklediğim kart kargo gelsin bende sonucu bildirecem. şu an için kopyalamada taşımada sıkıntı yok sadece cid yazmak için manufacturer id aydı olan bi kart lazım. yada aliexpressten hazır değiştirilmiş almak lazım. bide Ozan sende 2017 mi vardı 2018mi? 17. 18 daha çıkmadı diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2018 2 saat önce, Ozan Kar yazdı: 17. 18 daha çıkmadı diye biliyorum. 3ncü köprü varmı sende peki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2018 1 saat önce, Olcay Sert yazdı: 3ncü köprü varmı sende peki zor soru @Gürkan Çakıroğlu abi seninki v7 miydi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2018 Bir saat önce, Ozan Kar yazdı: zor soru @Gürkan Çakıroğlu abi seninki v7 miydi? 3 saat önce, Olcay Sert yazdı: 3ncü köprü varmı sende peki 2017 bendeki ancak YSS-Osmangazi ve her ikisinin çevre yolları/bağlantıları yok. Mfd 2017 Oem Bosch/Tomtom Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2018 3 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: 2017 bendeki ancak YSS-Osmangazi ve her ikisinin çevre yolları/bağlantıları yok. Mfd 2017 Oem Bosch/Tomtom ilginç, baya geriden geliyorlar demekki. YSSnin açılışı Ağustosmuş, karttaki tarih 13.12.2016 (prod_info.txt) @Olcay Sert Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap