Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2018 Ne yapmışsınız siz yavv.. :):) ne güzel test yazıp geçiyorduk .. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2018 5 saat önce, Ozan Kar yazdı: o ifleri filan kapatıp denedim ama yemedi bende aynen denemiştim çinden bazı tedarikçiler buldum özelden fiyat paylaşırım tek sıkıntı en az 10kart sipariş olması lazım. fabrikadan üretilirken bizim verdiğimiz CID ile üretilecek hatta birisi 2usd farkla sticker, 5usd farkla orjinal kutusu kabıyla yolluyor. --0 dakika sonra eklendi-- 1 saat önce, Bekir B. yazdı: Ne yapmışsınız siz yavv.. :):) ne güzel test yazıp geçiyorduk .. Test yapıyoruz Bekir abi. bu sayfa test sayfası değilmiydi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yıldırım Polat Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2018 1 saat önce, Bekir B. yazdı: Ne yapmışsınız siz yavv.. :):) ne güzel test yazıp geçiyorduk .. Virüs bulaşmış sayfaya ? 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2018 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 08.05.2018 - 00:45 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: --0 dakika sonra eklendi-- 08.05.2018 - 00:45 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Hizliresim hatasını bulduk, yurt dışında görüntülemesi kapalı adamlar niyeyse kapatmış. Sistem de resmi görüntülemeyince burada göstermiyor. VPN ile açılmıyor göstermek gerekirse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap