isa Oluşturma zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 29, 2012 arkadaşlar güzel olmuşmu? yoksa birazcık abartmışmıyım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Birazcık???? 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Abartmışsın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 sislerdeki kalırsa farlardakini sökerseniz daha süper olur kanaatindeyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Birde bu LED ile süsleme, işlevselliği yok, hele gündüz farı hiç değil. Süslemenin düzeyi ve yeri doğal olarak zevk meselesi İsa, bizim abartılı bulmamız eğer senin hoşuna gidiyorsa mesele değil. Ancak bunu gündüz farı niyetine yaptın/yaptırdıysan olmamış derim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 abbauuuuvvv.... tarzım değil pek, yorum yapamayacağım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 bu gibi süsler tamamen kişisel beğeni işi.. beğendiysen sorun yok......fikrime gelince yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Bencede birazcık,bayağa bi abartmışsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Önemli olan senin beğenmen sen beğenmişsin ki yapmışsın.Ama ben yapar mıydım diye sorarsan yapmazdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
isa Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 bundan önceki araba için almıştım takamadan sattım.buna bagladım gece çok hoş duruyo ama bazende fazla oldugunu düşünüyorum. bi karar veremedim yani o yüzden size sordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Trafik polisleri görmesin, hem ceza yazarlar hemde söktürürler.Biraz fazla abartılı olmuş.Başlığı görünce ya bagaj yada ayak aydınlatması yapmıştır düşünmüştüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
isa Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 muayenede sorun olurmu peki bunlar bilgisi olan warmı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 muayenede sorun olurmu peki bunlar bilgisi olan warmı acaba? Olabilir, ayrıca; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Doğan Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2014 Bence hiç hoş deyil,ama yinede zevk işte.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alaattin C. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2014 Sizin beğenmeniz önemli. Fikrim ise farlardaki abartıya kaçmış focus a gitmemiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap