Bora A. Oluşturma zamanı: Mart 1, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 1, 2012 Bundan sonra hergün bir şarkıyı buraya sizin için koyacağım.... http://youtu.be/yod4AbnZ7Bk 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Bundan sonra hergün bir şarkıyı buraya sizin için koyacağım....demişsiniz de... acaba biz sizin için birşeyler koyabilirmiyiz....dememişsiniz.... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Bundan sonra hergün bir şarkıyı buraya sizin için koyacağım....demişsiniz de... acaba biz sizin için birşeyler koyabilirmiyiz....dememişsiniz.... Sende koy o zaman kanka görelim ne koyuyosun nasıl koyuyorsun...eheheheheheeee...... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 yirim seni bennnnnnnnn....bekliyoz hergün parçalarını zevkle dinlemek için...mentol ne dinliyor acaba cok merak ediyom ben....gospel dir mutlaka onun dinledikleri.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 yirim seni bennnnnnnnn....bekliyoz hergün parçalarını zevkle dinlemek için...mentol ne dinliyor acaba cok merak ediyom ben....gospel dir mutlaka onun dinledikleri.... Mertolün şu sıralar pek şarkı dinlediğini sanmıyorum,dinliyorsa bile "a"daletin bu mu Dünya" yı ya da "Hatasız Kul Olmaz"ı dinliyordur garibim.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 (düzenlendi) Hepinize güzel bir Cuma günü ve Güzel bir Cuma Akşamı diliyorum...Buyrun... http://youtu.be/wa2nLEhUcZ0 Mart 2, 2012 Bora A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Bora hava da açmış, pırıl pırıl güneş ışığı pencereden içeri tüm sıcaklığı ile süzülürken çok iyi geldi bu! Sana da "Hayırlı Cumalar" ve ertesi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=sw4L2EZFKQ4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 (düzenlendi) ANNEM İÇİN...... Mart 2, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 (düzenlendi) ANNEM İÇİN...... "Son defa"yı dinlerken fark etmiştim zaten iÇime düşen hüzünden... Acını bir kez daha paylaşıyoruz. Ama insanoğlu her şartta yol devam etmeye programlı... Kaybettiklerimle ilgili şu düşünce bana yol göstermiştir hep: "Şu anda benim ne yapmamı isterdi...!?" Mart 2, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Teşekkürler...doktorum...öyle...ben hüznü çok severim....aslında o doktora giden palyaço gibiyimdir de...çaktırmıyorum...bi büyügüm demiştiki kuyrugun düşmanına karşı hep dik olucak....yaralarım var kabuk tutacak düşecek ama izi hep kılıç yarası gibi çıkmıyacak... bazı şeyler...insanın kalbinin derisine yazılıyor onun hiçbirşey silemiyor bu yüzden... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 ANNEM İÇİN...... Kanka...Annemizin mekanı cennet olsun,huzur iÇinde yatsın..Allah sana sabır versin... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 sagol canım...bugün toprağa vermiştik gecen hafta...tam 1 hafta oldu...allah sizinkilere sağlıklı ve uzun ömürler versin acılarını göstermesin inşallah... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap