OnurKılıç Oluşturma zamanı: Nisan 14, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 14, 2018 iyi günler 2011 focus 3 titanium x+ aracımızda sürücü kapısını açtığımızda -gösterge panelinde açık olduğu yazmıyor -iç aydınlatma çalışmıyor -ön gündüz ledleri çalışmıyor -araçtan inip binerken teyipi açıp kapatmıyor bu sorun kablo kopukluğundan ama nerede olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2018 switch kırmızı ile işaretlediğim kilidin içinde, onu biraz oynatınca kapının açıldığını anlıyorsa kablolarda sorun yoktur, o kısımda bir sorun vardır ama nasıl düzeltilir detaylı incelemedim. Oynatmayla da olmuyorsa ya kablodadır (düşük ihtimal) yada switch bozulmuştur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 BurakHAN Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2018 Bildiğim kadarı ile kapı açık-kapalı bilgisini araç çalışırken verir. Ama diğer saydıkların sorunlu gibi duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 OnurKılıç Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2018 hiçbir türlü tepki vermiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cihat A. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2018 Sensör arızası ya da kablo arızası olabilir elektrikçi ya da servis halleder 30 dk da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2018 Sağ kapıyı açınca yazdığınız sorunlar olmuyor demi? switch kilidin üstüne önce onu kontrol edin. hep kapalı görüyor, bir arkadaşımın arabasında da var aynı sorun hafif bastırınca açık görüyormuş ama detayına bakamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 OnurKılıç Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2018 Diğer kapılarda sıkıntı yok switch kilidi nerde acaba ben bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 OnurKılıç Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2018 Ozan bey verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
OnurKılıç
iyi günler
2011 focus 3 titanium x+ aracımızda sürücü kapısını açtığımızda
-gösterge panelinde açık olduğu yazmıyor
-iç aydınlatma çalışmıyor
-ön gündüz ledleri çalışmıyor
-araçtan inip binerken teyipi açıp kapatmıyor
bu sorun kablo kopukluğundan ama nerede olabilir
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap