Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sync 3 Naviyi Göstergede Aktif Etmek

Murat Kav.

Önerilen Mesajlar

Ben navigasyonlu sync modülünü sonradan araca ekledim. Daha önceki aracımda 5" navigasyon varken, göstergede navi aktif olduğunda yön bilgisi geliyordu ama kugada bir türlü göstergeye getirmeyi başaramamıştım. Bu konu ile ilgili yurt dışı sitelerinde de bilgi bulamadım. Eski araçta BCM'ye naviyi tanıtınca göstergede de navi opsiyonu çıkıyordu ama kuga bir türlü çıkmadı. Ben de geçenler de oturdum, taradım onlarca as built kodunu. En nihayetinde başardım :) 

secenek.jpg

ikili.jpg

ipc.jpg

Bu da bonus, bazen detaylı çalışmalar çıkıyor :) 

3d.jpg

Murat Kav. tarafından düzenlendi
  • Beğen 11
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 6 yıl sonra...
1 saat önce, Murat Kav. yazdı:

Detayları çok hatırlamıyorum ama, ipc menüsünde ve apim menüsünde nav repeater seçeneğini arayın.

Benim bildiğim repeater Sync 3 sonrası apim ve yeni göstergelerde var. Sync 2'de biz Central Configuration'da ekran tipini 8" with nav olaral seçiyorduk. Gerçi arkadaşa bu cevabı zaten vermiştim ama farklı konularda sormaya devam ediyor. Hayırlısı...

1 dakika önce, Kerem B. yazdı:

MK 3 MCA için carplay'den google maps/yandex maps gibi navigasyonlar göstergeye aktarılamadığı için bence aktiflenmesi çok gerekli değil.

Sync 3'de google maps vermiyor muydu Kerem? Hepten unuttuk 🙂

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

4 dakika önce, Semih O. yazdı:

Sync 3'de google maps vermiyor muydu Kerem? Hepten unuttuk

Sync 2'den 3'e upgrade etmiştik Savaş ustayla, gömülü navigasyon göstergeye aktarıyor ama google maps aktarmıyor. belki de ayarı tam yapamadık, bilmiyorum. 😄 

Kerem B. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şimdi, Kerem B. yazdı:

Sync 2'den 3'e upgrade etmiştik Savaş ustayla, gömülü navigasyon göstergeye aktarıyor ama google maps aktarmıyor. belki de ayarı tam yapamadık, bilmiyorum. 😄 

Mk3.5 için ben de net hatırlamıyorum, olmuyor olabilir ama mk4'de yaptığına eminim. Kurcalarız bir ara.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

17 saat önce, Kerem B. yazdı:

Android ise google haritalarıı gösterir. Apple ise Apple haritaları gösterir göstergede.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.