Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sync 3 Naviyi Göstergede Aktif Etmek

Murat Kav.

Önerilen Mesajlar

Murat hocam merhabalar.. 2015 MCA focus aracıma sonradan navigasyonlu SYNC3 taktım..Aracımda opsiyon tekno paket de var orijinalinde..Teknopaket yani şerit takip olanlarda navigasyon göstergedeki orta ekranda yönlendirme bilgisini yapmaz dediler.. acaba doğru mu yoksa sizinki gibi yapılabilir mi..bi de göstergedeki orta ekranın köşesinde pusula vs da bende yok onu da sorsam çok soru sormuş olur muyum acaba:)) Teşekkür ederim şimdiden

Samet VURAL tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tekno paketlilerde, resimdeki gibi ana ekranın sağ sütun menüsünde gelmiyor, sadece orta kısımda gelebiliyordu diye hatırlıyorum. Bu ayarı forscan ile güncelleyebiliyorsunuz artık, IPC'de aktif edip sonucu görmek lazım. Pusula için de aynı şeyi yapmalı. Ama focus ipc yazılımında pusula hiç yoktu galiba.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

14.02.2025 - 16:29 tarihinde, Murat Kav. yazdı:

Tekno paketlilerde, resimdeki gibi ana ekranın sağ sütun menüsünde gelmiyor, sadece orta kısımda gelebiliyordu diye hatırlıyorum. Bu ayarı forscan ile güncelleyebiliyorsunuz artık, IPC'de aktif edip sonucu görmek lazım. Pusula için de aynı şeyi yapmalı. Ama focus ipc yazılımında pusula hiç yoktu galiba.

Hocam forscan modiyeli ELM327 ile pusula açılabiliyor mu.. şuan bende ekranın sağında gelmiyo maalesef

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

18 saat önce, Samet VURAL yazdı:

Hocam forscan modiyeli ELM327 ile pusula açılabiliyor mu.. şuan bende ekranın sağında gelmiyo maalesef

Bu konuda emin değilim, bilen arkadaşlar yazsınlar. Focus IPC programı, yazılımsal olarak pusulayı desteklemiyordu diye aklımda kalmış, ancak kugada oluyordu. @Gürkan Çakıroğlu bilebilir.

16 saat önce, Mertol Kip yazdı:

Ne işe yarıyor o?

Navigasyon ekranındaki gibi yönleri IPC'de de gösteriyor (D, B, GB vs). Eskiden bu yana kugalarda standart olarak vardır (navi olmasa bile). Bir işe yarayacağı yok, ama olursa neden olmasın, göz çıkarmaz 🙂 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

22 saat önce, Murat Kav. yazdı:

yazılımsal olarak

14.02.2025 - 15:09 tarihinde, Samet VURAL yazdı:

göstergedeki

Evet bazılarında çıkmıyor. 

Kuga göstergenin yazılımını yüklüyorduk Focus göstergeye.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

7 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Evet bazılarında çıkmıyor. 

Kuga göstergenin yazılımını yüklüyorduk Focus göstergeye.

Aslında böyle bişey yapılabildiğini ve riskli olduğunu okumuştum bilmiyorum tabi.. Ekran yazılım güncellemelerinde şerit takip çalışmayabilir gibi bişeyler demişti sanki Savaş usta..Bilmiyorum tabi ayrıntısını..Focus'a kuga ekran yazılımı yüklemenin zararı olur mu acaba riski var mı.. çalışmayan bi donanım gibi..bir de Gürkan hocam acaba bu işlem nasıl yapılıyor? Bilgilendirme için çok teşekkür ederim size

Samet VURAL tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.