Serdar yaman Oluşturma zamanı: Mart 1, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 1, 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar focus 3'e navigasyon taktıran var mı? Mart 1, 2012 YkP CgTy tarafından düzenlendi Yeni başlık ve içerik düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Navigasyondan kasıt nedir acaba ? Entegre teyp sistemi mi, Ford My Touch Sistemi mi, Yoksa harici mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 entegre teyp sistemı ve gerı gorus kamerası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2012 Bakalım var mı taktıran ? Peki sizin taktırmak istediğiniz şey var mı ? Görsel gösterebilir misinz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 OEM olanını ben taktım. Zatne dünyada sonradan takan iki kişiyiz. İlki ben ikincisi bir romen.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 OEM olanını ben taktım. Zatne dünyada sonradan takan iki kişiyiz. İlki ben ikincisi bir romen.. Hani nerde ? Görmedik biz ? Taktın mı abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Taktımda söküp sattım bile.. Sıra mytouch ta... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Taktımda söküp sattım bile.. Sıra mytouch ta... Bende ondan bahsediyorum daaaaaaaaa bekliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 OEM olanını ben taktım. Zatne dünyada sonradan takan iki kişiyiz. İlki ben ikincisi bir romen.. 3. benmi olsam acaba fotoları var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2012 Bu başlığı kontrol edebilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yücel Engin Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 izmit ford servisi navitec multimedya montajı yapıyor 1700 tl fiyat istiyor. sizce uygun bir cihazmıdır ne dersiniz. aracımın garantiden çıkmaması için fazla alternatifimde yok açıkçası servisler ya navitec yada cylon takıyor sanırım en azından beniz aradığım servisler. navitec veya cylon taktırmaktansa şu Ford My Touch' u temin edebileceğimiz bir yer yok mu acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 navitec veya cylon taktırmaktansa şu Ford My Touch' u temin edebileceğimiz bir yer yok mu acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar. Bunun için biraz sabırlı olun,makyajlılar pert oldukça alırsınız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ergüner Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Bu my touch 2012 lere olur mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Bu my touch 2012 lere olur mu Olur ama sokette biraz oynama gerekiyor. Forumda daha Ayrıntılı bilgi var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2016 Bugün 8" Roadstar navigasyon-medyaoynatıcı-geri görüş kamerası taktırdım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap