Arda P. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Android almasam çok şey kaybedermiyim? Fiyat farkı ne kadar olur? İşim sadece navigasyon ve geri görüş.(mirrorlink varmı bu arada) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Özsoy Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Teoman Saraç yazdı: Ses bu çin malı teyplerde hep sorun. Nedense sesten verim alınmıyor. Birde orj teyplerde vol max 30 iken bu cihazlarda max 40. Ve genelde sesi arttırdığınızda bozulma oluyor. Bunun için şuan için bildiğim tek çözüm orj sony hoparlör bulmak. Onu araştırın derim çıkmacılardan. Bas lar iyi vurmuyor, tizler yüksek seste rahatsız ediyor, bana göre hoparlör ile bu sorun çözülmez,, forumda çin malı teyibini bu şekilde düzeltebilen oldu mu ? anfi + hoparlör ile olabilir belki --2 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Arda P. yazdı: Android almasam çok şey kaybedermiyim? Fiyat farkı ne kadar olur? İşim sadece navigasyon ve geri görüş.(mirrorlink varmı bu arada) Var, hemde çok iyi çalışıyor, android olursa kabloyada gerek yok wifi üzerinden de çalışıyor (bu arada saf android olan general gm 5 plus da (android 7.0) çalışmamıştı ama şimdi sony z5 var(android 6.0) bunda çok güzel çalışıyor). iphone de sadece kablo ile çalışıyor, siri ile çok değişik bi deneyim olabilir ama hiç denemedim Ocak 4, 2017 Çağatay Özsoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Şimdi, Çağatay Özsoy yazdı: Bas lar iyi vurmuyor, tizler yüksek seste rahatsız ediyor, bana göre hoparlör ile bu sorun çözülmez,, forumda çin malı teyibini bu şekilde düzeltebilen oldu mu ? anfi + hoparlör ile olabilir belki Ben Çinden aldım. Montaj yaptım alalı 3 sene oldu benimki wince. Ayarlarda hoparlör bas/tiz- araca ses verme yön ayarı var. Orj sony hoparlör ve tiviter taktıktan sonra birde bitü yaptıktan sonra ses farketti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Özsoy Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Teoman Saraç yazdı: Ben Çinden aldım. Montaj yaptım alalı 3 sene oldu benimki wince. Ayarlarda hoparlör bas/tiz- araca ses verme yön ayarı var. Orj sony hoparlör ve tiviter taktıktan sonra birde bitü yaptıktan sonra ses farketti. bitü ne? ayrıca bizde bas tiz olarak değil, 8 li ekolayzır var sadece ama ne kadar ayarlasanda sanki bişeyler eksik Ocak 4, 2017 Çağatay Özsoy tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Şimdi, Çağatay Özsoy yazdı: bitü ne? Bitüself izolasyon. Kapı içlerine yapılıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Şimdi, Çağatay Özsoy yazdı: bitü ne? ayrıca bizde bas tiz olarak değil, 8 li ekolayzır var sadece ama ne kadar ayarlasanda sanki bişeyler eksik Ekolayzırda var. bas/tiz ayarıda hatta moda göre pop jazz tarzıda seçebiliyorsun. Değişiyor. Yaşlı olduğumdan yüksek ses sevmim benim için sorun değil yane 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Ooo anfi hoparlor kapi ici kapi alti... [emoji23] yiprandim simdiden.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 @Yahya Akman sıfır anfi satıyordu bakın isterseniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 @Yahya Akman sıfır anfi satıyordu bakın isterseniz. Abi yanlış hatirlamiyorsam görüsmuştuk arkadaşla. Görüsmediysekte mesaj atsın bilgileri paylaşırım. Tesekkur ederim Teoman abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Yahya Akman yazdı: Abi yanlış hatirlamiyorsam görüsmuştuk arkadaşla. Görüsmediysekte mesaj atsın bilgileri paylaşırım. Tesekkur ederim teoman abi. Yanlız -t- büyük kısmet kimeyse... Ocak 4, 2017 Teoman Saraç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 PAL007B Entegre http://www.kartalotomasyon.com.tr/PAL007B-Entegre,PR-54656.html entegresi ile çıkış entegresini değiştirin demişlerdi ama taktırdığım yer böyle şey olmaz dedi, bana görede biraz sallamasyon, öyle kafana göre entegre değişimi olmaz, + cihazıda yakabilirsin Bu isi bilen abiler varsa forumda olduklarindan eminim .oluru varmi acaba..[emoji41] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Eraslan Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2017 04.01.2017 - 22:38 tarihinde, Resul özdemir yazdı: Hayirli ugurlu olsun. Bugun anakara sasmazda bu cihazin fiziksel olarak aynisini navimex 9941 modeli iscilik dahil 1350 liraya taktirdim. 1.6 ghz cortex a9 islemci 1 gb ram var. Igo 8 navi var icinde. Iscilik kisminda bizzat gozlemledim. Birsuru kablo kesip bant kullandilar. Sozde tak cikar monte ediliyordu bunlar. Ozetle geri kamerasi oldukca seri. Menuler akici ve dokunmatik hassasiyeti gayet iyi. Genel olarak cihazi begendim ama ses muzik olayi pert. . Ekolayzer ayari falan baktim ama duzelmiyor. Style ses sistemini begenmeyenlerdendim. Ama suan mumla ariyorum. Bas ölü durumda. Yuksek volumlerde tiz iskenceye donuyor. Sesler karisiyor . Bilemedim problem nedir. Sizin ses sisteminde rahatsiz edici bir durum varmi. Aynı cihaz hayırlı uğurlu olsun. Benim cihazda gps olayı çok hoşuma gitti süper hızlı. Ses olayında 20 nin üzerine çıkınca evet böyle şeyler oluyor. Ekolayzır gerçek farkları yaratmıyor. Ama ses kalitesi yine de iyi çok büyük sıkıntı yok cihaz güzel. Gayet seri bir cihaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Bu tarz cihaz kullanıp sesinden memnun kalan bi ben mi varım? Bana orjinalinden daha iyi geldi ses niyeyse.. Basslar daha düzgün vuruyor orijinal sisteme göre... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap