2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
-
Benzer İçerikler
-
- 5 cevap
- 551 görüntüleme
-
- 0 yanıt
- 654 görüntüleme
-
- 4 yanıt
- 2.461 görüntüleme
-
- 41 yanıt
- 32.560 görüntüleme
-
- 2 yanıt
- 1.109 görüntüleme
-
Soru
Burak Aytek
Uzun aradan sonra tekrar ufak eklentiler yaptım,
Tavan döşeme değişiminden sonra sıra geldi kapılara yalıtım ve aydınlatma yapımına. Uzun zamandır aklımdaydı uğraştırıcı olduğu için ancak yapabildim.
Paneli sökmeden hemen öncesi...
Bunlarda Sony hoparlörler,
Siyah paneli yerinden çıkartabilmek için camı da sökmek gerekiyor sac kısmına ancak o şekilde ulaşılıyor,
Yalıtım için kullandığım malzemeyse Adeself oto ses yalıtım malzemesi ve onun üzerine uyguladığım yanmaz yapışkanlı kauçuk köpüğü, Adeself 3mm kalınlıkta, 30cm x 10mt ölçülerinde 75TL. Kauçuk köpüğüyse 9mm kalınlıkta 5mt X 1mt uzunlukta 115TL.
Yalıtımdan sonra kapıları sökmüşken aydınlatmada yapmalıydım ve orjinal bir görünümü olmalıydı, en uygun Megane 2 ve Fluence lerin kapı aydınlatma lambasını buldum. Kapı altlarına tesisat torpidonun altındaki mevcut ayak aydınlatmalardan çekildi. Kesip biçmeden önce beklemedeler...
Lambanın yanında gelen plastiği kalıp olarak kullandım ve falçatayla kestim,
Arka kapılar...
Kedi gözünün içi boştu onunda içine lamba taktım,
Ve daha bitmedi pedallarıda orijinal st line setle değiştirdim,
Arabada orijinal ambiyans aydınlatma var fakat ayak bölümünde yoktu ona da kapıdaki ambiyans aydınlatmadan hat çekildi ayak bölümünde de ambiyans aydınlatma olmuş oldu,
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap