Korkut Tahaoglu Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2018 Herkese selamlar, Yeni aracım için ön park sensörü düşünüyorum. Fordaksesuar.com da bu ürün var: http://fordaksesuar.com/konfor/konfor-ürünleri/park-sensörü/1935219?model=focus&year=2014 Bayiye sordum, takabiliriz dediler. İşçilik hariç 750 TL dediler, KDV de hariç. Merak ettiğim soru bu ürünü taktırmam doğru olur mu, yani işlevsellik anlamında iyi midir? Kullanan veya bilgisi olan var ise düşüncelerini paylaşabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2018 1000 liraya alınmaz. İşlevine bakmıyorum bile Arama yaptınız mı sitede park sensörü hakkında yorum vardır mutlaka. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Korkut Tahaoglu Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2018 Maalesef, arama motorundan bulamadım herhangi bir şey, ondan açmak istedim bu konuyu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2018 https://www.focusclubtr.com/topic/14310-2017-kugaya-ön-park-sensörü-ve-cyclone-navigasyon-seçimi/ https://www.focusclubtr.com/topic/3000-focus-3e-park-sensörü/ İlk link öncelikli olmak üzere fikir verebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2018 Titanium da zaten ön park sensörü yok mu? Ben mi yanlış anlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2018 3 dakika önce, Semih O. yazdı: Titanium da zaten ön park sensörü yok mu? Ben mi yanlış anlıyorum. 1.6L Pws herhalde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2018 7 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: 1.6L Pws herhalde. Öyle bişey vardı sahi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2018 7 saat önce, Semih O. yazdı: Titanium da zaten ön park sensörü yok mu? Ben mi yanlış anlıyorum. Smart pakette var ön park ,otomatik park olanlarda ön vardı sanırım. Düz titanium da arka olması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2018 1 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Smart pakette var ön park ,otomatik park olanlarda ön vardı sanırım. Düz titanium da arka olması lazım. Hayır yukarda dediğim gibi, diğer türlü hepsi var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2018 5 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Smart pakette var ön park ,otomatik park olanlarda ön vardı sanırım. Düz titanium da arka olması lazım. Sen mk3 de kalmışsın abey. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2018 15 dakika önce, Semih O. yazdı: Sen mk3 de kalmışsın abey. Mk3 den ötesi yok banane. 1 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Korkut Tahaoglu Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2018 Sanırım en dolu titanium dizel otomatik olan oluyor. Benim aracım benzin otomatik olduğu için arka var ama ön park yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Çörekçioğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2018 17.04.2018 - 20:37 tarihinde, Korkut Tahaoglu yazdı: Herkese selamlar, Yeni aracım için ön park sensörü düşünüyorum. Fordaksesuar.com da bu ürün var: http://fordaksesuar.com/konfor/konfor-ürünleri/park-sensörü/1935219?model=focus&year=2014 Bayiye sordum, takabiliriz dediler. İşçilik hariç 750 TL dediler, KDV de hariç. Merak ettiğim soru bu ürünü taktırmam doğru olur mu, yani işlevsellik anlamında iyi midir? Kullanan veya bilgisi olan var ise düşüncelerini paylaşabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler bu ürünü mk3 için alsak otomatik park aktif edilebilir mi ? İnternette uzun süredir görüyorum wag grubu ve bmw araçlar için "aracınızın gizli özelliklerini açalım" diyorlar. Ww passat için otomatik park'ı aktif ettiklerini görmüştüm, mk3' e de yapılabilir mi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2018 10 dakika önce, Samet Çörekçioğlu yazdı: bu ürünü mk3 için alsak otomatik park aktif edilebilir mi ? İnternette uzun süredir görüyorum wag grubu ve bmw araçlar için "aracınızın gizli özelliklerini açalım" diyorlar. Ww passat için otomatik park'ı aktif ettiklerini görmüştüm, mk3' e de yapılabilir mi acaba Olmaz öyle, yazılımla olacak iş değil Focustaki. Passatın donanımı hazır ve özelliği kapalıdır sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Korkut Tahaoglu
Herkese selamlar,
Yeni aracım için ön park sensörü düşünüyorum.
Fordaksesuar.com da bu ürün var:
http://fordaksesuar.com/konfor/konfor-ürünleri/park-sensörü/1935219?model=focus&year=2014
Bayiye sordum, takabiliriz dediler. İşçilik hariç 750 TL dediler, KDV de hariç.
Merak ettiğim soru bu ürünü taktırmam doğru olur mu, yani işlevsellik anlamında iyi midir?
Kullanan veya bilgisi olan var ise düşüncelerini paylaşabilirse sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 13 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap