Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Ben farklı bir açıdan bakıyorum. Bu TL simgesi muhabbeti ne kadar şekilci olduğumuzun güzel bir göstergesi oldu. Olumlu olumsuz tüm kamuoyu özünde pek de önem arz etmeyen bir konuda görüş bildirme yarışında... Halbuki şu anda içten içe süre giden ve uzun vadede hepimizin geleceğini etkileyecek süreçler yaşanıyor, gündeme bile düşmüyor. Burası siyasi bir forum değil ve olmamalı da bu yüzden detaya girmek ve yeni bir tartışma başlatmak amacında değilim. Yazılanların hepsinde doğruluk payı olduğunu düşünüyor olmakla beraber TL simgesi konusunu hiç önemsemiyorum. Değerli vatandaşlarımın aynı hassasiyeti daha farklı/önemli konularda da göstermesini diliyorum. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 ülkemizde iktirdardan başka bir de berbat bir muhalefetimiz var. ama öyle böyle değil, feci durumdalar. e millet eleştiriyor hükümeti, doğrudur, eleştirilecek milyon tane şey var.. ama sandığa giderken bir iç muhasebesi yapıyor, ulan diyor öbürü bundan da beter, en azından şimdiki devam etsin diyip basıyor oyunu. yani suç sadece iktidarın değil, mecliste bulunan tüm siyasi partilerin. el birliği ile akp'yi iktidar yapmak için uğraşıyorlar, kötü muhalefet iktidarı iktidar yapmaya devam eder. not: o kadar yazdım TL'nin simgesi hakkında birşey yazmamışım.. afedersiniz ama b*kum gibi olmuş... birtek bunu söyleyebilirim. elenen tasarımlardan çok daha güzel olanları vardı... Muhalefet zaten ap ayrı bir dünya onlara x2 uyuz oluyorum.. Hele seçimden önceki hal neydi ya ilkokuldaki sınıf başkanlığı seçimleri gibi oldu resmen. o ona b.k atıyor öbürü ona b.k atıyor. Birinin kasedi çıkıyor birinin püskevit kelimesi olay oluyor. Nefretlik geldi hepsiden. Adam gibi bir adam yokki. Hepsi birbirinden beter Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 En iyisi konu dışı sözleri editlemek gibi ama biri çıkıp ters bisey söylemeden kapanır inş Anlayış için teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 En iyisi konu dışı sözleri editlemek gibi ama biri çıkıp ters bisey söylemeden kapanır inş Anlayış için teşekkürler .mirede rükkeşet neB Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 .mirede rükkeşet neB .edneb edneB Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 .zamkıç yeş bir iddic kıtra, ıdnalus ecniretey mamaT. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Aha hepsinin tersi döndü yazacak bişey bulamadılar tersten gidiyorlar....Bizim orda bunlara köryağnış derler...ehehehehehe....Olmamış kısacası bu işaret,kıçı da başı da eğri...Gereksiz işlere bu kadar dil döktürenler utansın....Dil döktürenleri da başta tutanlar utansın... Bu arada Furkan o videodaki o sahnede hayalete o cevabı veren kadının cevabını yazan senariste de iyi döşenmiştim zaten,aklı sıra laiklik ilkesinin önemini vurgulamaya çalışanlarla dalga geçiyor...Ankarada bir yerde yakalarsam kafasına çuval geçirip laiklik konusunda 24 saat vaaz vereceğim ,sonrada ....Neyse... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Yeni TL simgemiz hayırlı olsun,ben beğenmedim ve niye tamamıyle kendimize özgü bi simge bile koyamıyoruz anlamış değilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Türkiye Cumhuriyetinin Simgesi Ay Yıldızlı Türk Bayrağıdır...Başka bir simgeye de ihtiyacımız yok..Alsınlar o simgeyi...Münasip bir şahsın eline versinler,kemer tokası yapsın.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 .mirede rükkeşet neB .edneb edneB .zamkıç yeş bir iddic kıtra, ıdnalus ecniretey mamaT. piiiiiiiiii, oldu mu şimdi bu? nedir bu ya, ilkokulda teneffüste yapılan espriler gibi.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Alperen bak en bombası da şu; "kalsın o don ıslak" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Iyiymis neydi o tersten de okununca ayni olan kelime ve cumlelere verilen ad? Dan brown melekler ve seytanlarda vardi. Hatirlayamadim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Annem bu konuda ilk başta komik sonra ürpertici gelen bir yeteneğe sahip. Bense ondan bu sanatın (?) adını öğrenmeyecek kadar ilgisiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Neye benzediği falan filan hiç umurumda değil ama bi halta yarayacağını düşünmüyorum. Önce güçlü olduğunu iddia ettikleri ekonominin parasını geçer akçe yapsınlar. Değeri kapıkulenin Ötesinde sıfır olan çakma konvertıbıl paranın logosunu Öpeyim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Bizim Türk halkının en büyük özelliği bir duvar girinti cıkıntıısından atatürk şekli bile cıkartır...onun için çok severiz yapılan ne olursa olsun buzağı aramaya en büyük yeteneğimiz bu çünkü... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap