H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2019 (düzenlendi) Focustaki ebleh yüzü sanırım Kuga/escape için tasarlamışlar. bana pek güzel göründü sankim bir Levanteye veya Stelvioya bakıyor gibi oldum. Güzel mi olacak ne. E hadi hayırlısı be ?? Not: Umarım daha güzel jant bulurlar. Ocak 5, 2019 H. Cenk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Uysal Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2019 (düzenlendi) Arka tasarımı daha hoş olacak gibi görünüyor ama sanki ön taraf yumuşatılacak... Oysa sert bakışları geniş ızgarayı sevmiştik.. Neyse, daha net değil tabiki. Belinda bu kadar heyecanlandırmamıştı beni.. ? Not: Umarım lastik seçimi sadece test içindir. Continental den sonra Birdgestone hiç olmaz... Ocak 5, 2019 Mustafa Uysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2019 1 saat önce, H. Cenk yazdı: Focustaki ebleh yüzü sanırım Kuga/escape için tasarlamışlar. bana pek güzel göründü sankim bir Levanteye veya Stelvioya bakıyor gibi oldum. Güzel mi olacak ne. E hadi hayırlısı be ?? Not: Umarım daha güzel jant bulurlar. Bu resme yakın. Resim uydurma ama, bu tasarım kugaya gitmiş görünüyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2019 Gösterge çerçevesi, dokunmatik ekran vs birebir aynı gelecek görüldüğü üzere. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2019 Bir uydurma da benden gelsin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Seyyitoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 3008'den sonra tercih edebileceğim bir araca benzemiş ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 06.01.2019 - 09:01 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Bir uydurma da benden gelsin... Bu kesinlikle daha güzel.. Keşke Focus'a da buna benzer keskin hatlı bir far tasarımı gelseydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Casus çekim üzerindeki kamuflaj kaldırılınca! ? 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Can Güldalı Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 önünü ellemeseler iyiydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Harika görünüyor. Mevcut Kuga'da arkası tamamlanmadan kesilmiş gibi bir görüntü vardı belki de bagaja doğru çok uzamayan stop grubu yüzünden. Ayrıca çok köşeli ve dengesiz görünüyordu. Bu çok oturaklı her açıdan tutarlı bir tasarıma sahip. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Tampon ve far tasarımı çok etkiler. O nedenle bu resim bence çok fikir vermez. Led farlarla bi bakmak lazım (bunlar led değil diye tahmin ettim) ? SUV tarzından, crossover tarzına geçmiş görünüyor. İyi olur, Avrupa daha çok sevecektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Ford'un sert, keskin ve yakışıklı görünen ön hatlardan, yumuşak, kurbağaya benzer bir ön yüze neden geçtiğini bilen var mı acaba ? Özellikle far tasarımı gayet keskinken neden bu kadar yumuşattılar hiç anlamıyorum. B segment araçlar küçük sınıf olduğu için boyutlarından dolayı sevimli bir hat onlara gidebiliyor. Ama Focus, Kuga, Mondeo gibi boyutlar büyüdüğünde bu pek aynı etkiyi oluşturmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 5 yıl sonra kuga kalırsa yeni aracımız olabilir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 mazda cx5 ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2019 Yeni fotolar da çekilmiş bu sefer trend spec ? Not: 6-8 ay sonra seri üretim başlıyor. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap