BurakHAN Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2018 Merhabalar. Uzun süredir arayıştaydım sonunda kısmet oldu. Aracım trend x. Titanium modellerinde bulunan orijinal farı montajladım. Sadece araca tanıtmak gerekiyor pazartesi serviste hallederim onu da Sis farına da drl led düşünüyorum o da daha sonra inşallah. 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BurakHAN Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2018 Konuyu hortlattığım için üzgünüm ama aracıma far tanıtımı yaptırmak için servise başvurdum. Gizerler böyle bir uygulama yapamayacaklarını söylediler fakat Otokoç kabul etti ve 150 TL karşılığında araca tanıtıldı gündüz farı. Fiyat biraz yüksek geldi. -Aracın kapı kilidini açınca kısık ışıkta bizi karşılıyor. -Far açma kapama butonu kapalıyken tam parlak halde yanıyor. Kontağı açmak yeterli.(Gündüz Sürüş) -Sinyal verilen tarafta kısık ışığa geçiyor, sinyal kapanınca tekrar parlıyor. -Parkları ve farları açınca kısık yanıyor. Yani titaniumda nasılsa öyle yanıyor. Buyurun tanıtıldıktan sonra. Sırada titanium 16 jantlar var. Bulabilirsem onu da takarım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2018 (düzenlendi) Güle güle kullan. Elm ile yapılabilirdi. Ekleyeyim belki birinin işine yarar. Focccus ile #16 DRL - 05 RH Symmetry olacak (LED DRL de aynısı) önemli olan ilgili bitin baytın 05 olması. Mayıs 9, 2018 Semih O. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 Güzel olmuş güle güle kullan ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 9 saat önce, Semih O. yazdı: bitin byte :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 10 dakika önce, Ozan Kar yazdı: byte ? ? Affet hocam, haklısın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 10 saat önce, BurakHAN yazdı: Sırada titanium 16 jantlar var. Bulabilirsem onu da takarım. hayırlı olsun farlar titanyum jantları bugün sattım daha :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BurakHAN Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 1 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: hayırlı olsun farlar titanyum jantları bugün sattım daha :) Tüh kısmet değilmiş :) ne kadara sattınız acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 Bir saat önce, BurakHAN yazdı: Tüh kısmet değilmiş :) ne kadara sattınız acaba ? 2 bin takım şeklinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BurakHAN Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 (düzenlendi) 59 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: 2 bin takım şeklinde Baya uygun satmışsınız.Serviste 4399 TL fiyat vermişlerdi takım fiyatı ? Garip olansa şuan aracımda bulunan jantlar ve güncel trend x style titanium jantlarının fiyatları sabit. Hepsi aynı fiyat. Mayıs 9, 2018 BurakHAN tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 22.04.2018 - 00:30 tarihinde, BurakHAN yazdı: Merhabalar. Uzun süredir arayıştaydım sonunda kısmet oldu. Aracım trend x. Titanium modellerinde bulunan orijinal farı montajladım. Sadece araca tanıtmak gerekiyor pazartesi serviste hallederim onu da Sis farına da drl led düşünüyorum o da daha sonra inşallah. Hayırlı olsun. Kaça mal oldu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BurakHAN Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 28 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Kaça mal oldu? Çifti 900 Lira. 2.EL olarak aldım sıfır değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut kaplan Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 hayırlı olsun bu farlarda mercek var mı acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap