Cem Boneval Oluşturma zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 2, 2012 Tahmin ediyorum bu görüntü ekran ve bilgisayar meraklılarının heyecanını arttıracaktır. Hem araç sürüp hem de internette gezinmek artık hayal değil. Bu tabii bir pembe yalan oldu. Söz konusu kokpite biraz daha uzaktan bakarsak foyası meydana çıkıyor.... ABD'de tüm polis araç parkının yaklaşık %75'ine hakim marka olan Ford yeni polis araçlarının dağıtımına Şikago'dan başlıyor. İlk partide 500 adet Ford Taurus ve Ford Explorer emniyetin teşkilatının hizmetine sunuluyor. Araçların 6 silindirli biturbo motorla daha ekonomik olacağı ve özellikle yakıt masraflarında ciddi tasarruf sağlayacağı bildirilmekte. çarpma demirleri ve özel sinyalizasyon ışıkları dışında seri üretimden farkları daha büyük radyatör, daha güçlü şarj dinamosu, frenleri soğutmayı kolaylaştıran özel jant tasarımı olarak özetlenmiş. Bu da "Go Further"ın bir parçası zahir... 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Abi abd'de bu yıllardır var diye biliyorum ben yani geçen yıl gözümle de görmüştüm ama Güzeldir güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Abi abd'de bu yıllardır var diye biliyorum ben yani geçen yıl gözümle de görmüştüm ama Güzeldir güzel Kuşkusuz var, ben esprili bir giriş yapmaya çalıştım, yazdığım gibi pembe bir yalandı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 o değilde Kia direksiyonu var araçta 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Cem abi zaten forumda ben gibi sony hastaları varken böyle klavyeli falan fordları gösterme bize,bellimi olur sony hastalığı laptop orto konsol hastalığına dönüşebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 silahlar olmasa ğüzelmiş... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 ABD Polisinin kullandığı radar cihazının tespiti çok basit iken Türk polisinin kullandığı radar cihazının tespiti nerdeyse imkansız.. ABD Polisinin kullandığı radar cihazı çok eski model hayret ve Türk Polisi İzmir de radar yapıyor Aman Tevfik abi dikkat 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 yani hız yapanların yakalanmama şansı yok.. baksana tesisata ..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2012 ABD Polisinin kullandığı radar cihazının tespiti çok basit iken Türk polisinin kullandığı radar cihazının tespiti nerdeyse imkansız.. ABD Polisinin kullandığı radar cihazı çok eski model hayret ve Türk Polisi İzmir de radar yapıyor Aman Tevfik abi dikkat oğuzcum teşekkürler uyarın için ama şimdilik yayalara tanınan hız sınırlarına uyuyorum .... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap