Onur O Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2018 aracıma taksam ses alabirmiyim bilmiyorum herkes dizel araç ses alamazsın takılmaz vs.. söyleniyor ben birde sizin fikirlerinizi almak istiyorum aracıma modifiye yaptırmak istiyorum ama birazcık da ses istiyorum bakabiliriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2018 Otomatik MesajBu konu, Otomobiller Hakkında > Otomobil Sohbetleri kategorisinden Mk2- Modifiye > Focus II > Ford Garajı > Mk2- Mekanik & Motor kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2018 Ses açısından bir manası olmaz. Ama kutu içi K&N filtre alt devirleri bir canlandırabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur O Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2018 Dediğinizi tam olarak anlayamadım kusura bakmayın benim cahilliğim olabilir ama dizel araç için ses almak istiyorum varmı öyle bir şey yoksa hiç aramayım yok mu yinede saolun değerli yorumunuz için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Altuntaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2018 (düzenlendi) Bu videoya gözat istersen Mayıs 31, 2018 Hüseyin Altuntaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağdaş Kolcuoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2018 Elektrikli Blow up 'lar var. Onlar güzel ses çıkartıyor. Gerçeği takılabilir mi bilmiyorum dizel araca. Ama siz ses dediğiniz için blow up olabilir. Açık hava filtresi ben taktım bir ara, hiçbir etkisi yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2018 kutu içi k&N ve son susturucu ,iptali olmadan dizelde ses zor maalesef ondada alt devirler cansızlaşır blow off uygulaması yapılır fakat tam dolmasını sağlamanız gerekli ....anlamayan biri montaj yaparsa arıza lambası yakar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap