Mert Kural Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2018 Aracımı Otokoç Bursaya 3.yıl bakımı için götürdüğümde sol ön amortisörde yağ kaçağı var ve garantiden dğiştirilmediğini söylediler Varmı yorum yapacak veya başına böyle bir olay gelen değiştirmezsek ne olur amortisörü ve niye garanti dışı kalıyor bu parça ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 Anormal bir durum değil ve bu tür malzemeler garantiye girmiyor frenler gibi örneğin. Üretim hatası olduğu tespit edilirse ancak olabilir yoksa yıpranan parça garantiye girmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ercan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2018 Ön amortisörleri değiştirmem gerekiyo sachs marka almayı düşünüyorum. Alırken nelere dikkat etmem gerek birkaç çeşidi var galiba anladığım kadarıyla gazlı vs gibi. Birde parçacı bu marka mk3.5 için üretmiyo dedi doğru mu acaba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2018 Focus'ların ön amortisörleri gazlı. Ayrıca MCA için farklı bir üretim yok bildiğim kadarı ile. SFE32/22X153A uyumlu olacak ve Sachs için ürün kodu 315469 sol ve 315470 sağ. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Uğur Kat Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2018 bu sabah servise sebebini tam tespit edemediğim amartisörlerdeki vurma veya rot başlarındaki sallantı sesi için gideceğim. fordu aradıgımda resmini çekip servis otosana yollayacak onay verirse garantiye girer dedi ürktüm açıkcası. aracım henüz 2 yasında değil ve 29.700 kmde 30.000 bakımı da 2 ay önce yapılmıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2018 8 dakika önce, Uğur Kat yazdı: bu sabah servise sebebini tam tespit edemediğim amartisörlerdeki vurma veya rot başlarındaki sallantı sesi için gideceğim. fordu aradıgımda resmini çekip servis otosana yollayacak onay verirse garantiye girer dedi ürktüm açıkcası. aracım henüz 2 yasında değil ve 29.700 kmde 30.000 bakımı da 2 ay önce yapılmıştı. Amortisör işi zor, arızanın tespiti kolay değil sebebi üretim kaynaklı ise değişilir ona bakmadan iyi niyetle de değişebilirler. Amortisörün patlaması yaş ve km ile sınırlanamaz sıfır aracınızda 1 gün içinde de onları patlatabilirsiniz ? Geçmiş olsun, umarım değişirler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Uğur Kat Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2018 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Amortisör işi zor, arızanın tespiti kolay değil sebebi üretim kaynaklı ise değişilir ona bakmadan iyi niyetle de değişebilir. Amortisörün patlaması yaş ve km ile sınırlanamaz sıfır aracınızda 1 gün içinde de onları patlatabilirsiniz ? Geçmiş olsun, umarım değişirler. umarım teşekkürler. yarın güzel bir gün haberle başlarım güne Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mert Kural
Aracımı Otokoç Bursaya 3.yıl bakımı için götürdüğümde
sol ön amortisörde yağ kaçağı var ve garantiden dğiştirilmediğini söylediler
Varmı yorum yapacak veya başına böyle bir olay gelen değiştirmezsek ne olur amortisörü ve niye
garanti dışı kalıyor bu parça ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap