Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2018 13 saat önce, Eren Can Güldalı yazdı: rs body kitin maliyeti nedir hocam 12 saat önce, Ufuk Onat yazdı: Rs body kit maliyet nedir dostum gule gule kullan masaallah 3400 body kit fiyatı 1000 tl boya 750-1000 arası montaj 750 egzoslar 500 -750 eıcbach yay body kit montaj sırasındada bir sürü ufak tefek eksikler meydana çıkıyor ufak meblağlı ama ekleyince üst üste para tutuyor . jant lastik işi apayrı bir dünya oem olursa fiyatlar ciddi uçuk replika sevmiyorsanız işiniz çok zor iyi jant iyi lastik alayım derseniz maniye kıymak şart :) --3 dakika sonra eklendi-- 15 saat önce, Bilal Şentürk yazdı: ayrıca body kit uygulanırken, ön ızgaradaki tel panel peterkli panel iler değiştirildi. yarıca sağ sis farının açıklığında bulunan silecek suyu deposu beyazdan siyaha boyandı ayrıca radyatör önündeki metal görünümün önüne geçmek için, ön ızgaraya uygulanan petekten bir katta önüne perdeleme yapıldı. bu yanlış uğraştırıcı bir iş olmuş bence ben intercooler büyütüp ön kısma taşımıştım baktım kötü görüntü oluşacak direk müdahale ettim komple tampon demiri +radyatörün gözüken kısımları silecek bidonu +intercoolera sprey boya ile siyaha boyadım güzel oldu :d 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2018 Bir saat önce, Serkan Karakoca yazdı: jant lastik işi apayrı bir dünya oem olursa fiyatlar ciddi uçuk replika sevmiyorsanız işiniz çok zor iyi jant iyi lastik alayım derseniz maniye kıymak şart :) Bi de ülkede ford için jant pazarı çok kısır. Hep aynı jant var. İnsanın alası gelmiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2018 12.05.2018 - 09:32 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı: 3400 body kit fiyatı 1000 tl boya 750-1000 arası montaj 750 egzoslar 500 -750 eıcbach yay body kit montaj sırasındada bir sürü ufak tefek eksikler meydana çıkıyor ufak meblağlı ama ekleyince üst üste para tutuyor . jant lastik işi apayrı bir dünya oem olursa fiyatlar ciddi uçuk replika sevmiyorsanız işiniz çok zor iyi jant iyi lastik alayım derseniz maniye kıymak şart :) --3 dakika sonra eklendi-- bu yanlış uğraştırıcı bir iş olmuş bence ben intercooler büyütüp ön kısma taşımıştım baktım kötü görüntü oluşacak direk müdahale ettim komple tampon demiri +radyatörün gözüken kısımları silecek bidonu +intercoolera sprey boya ile siyaha boyadım güzel oldu :d serkan boya ve montaj fiyatları biraz uçuk geldi, evin ikinci arabası olan 4x4 duster'in ön arka tampon, aynalar ve kapı kolları sökülerek boyatmıştım ve kaportacıya 150, boyacıya 450 tl verdim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2018 21 saat önce, Bülent Çelik yazdı: serkan boya ve montaj fiyatları biraz uçuk geldi, evin ikinci arabası olan 4x4 duster'in ön arka tampon, aynalar ve kapı kolları sökülerek boyatmıştım ve kaportacıya 150, boyacıya 450 tl verdim siz bu kiti alıp gidin bakalım tanıdığınız boyacı kaç para isteyecek meşakatli iş komple ön tampon mübalağsız iç kısmıyla beraber 25.30 parçaya ayrılıyor iç kısımda teferruat çok zaten sensör deliklerini açmak ayrı bir işkence bu kiti boya yapıp düzgünce montaj yaparım diyen tecrübeli usta bulduysanız işim düzgün olsun diyorsanız bu paraları gözden çıkmak gerekli ... --1 dakika sonra eklendi-- 12.05.2018 - 10:02 tarihinde, H. Cenk yazdı: Bi de ülkede ford için jant pazarı çok kısır. Hep aynı jant var. İnsanın alası gelmiyor. değişik olanlar ciddi para işte abi :d 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2018 12.05.2018 - 09:32 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı: 750-1000 arası montaj ???? Sen hayirdir? Nasil bir montaj ucreti bu yahu? Hahahah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Altundal Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2018 Maşallah abi buluşmada da gördük, rengiyle çok güzel durmuş. 18" jant yaysız diyorum ben yine. 17 çok ufak kalacak bu bodykit altında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2018 20 saat önce, Servet Ö. yazdı: ???? Sen hayirdir? Nasil bir montaj ucreti bu yahu? Hahahah ben hayırdır işte şaşmaz kuralları 50-100-150-200 tl hiç 25 li bişey isteyen yok body kiti gören ooo modunda ilk defa yapcaz riskli iş sensör yerleri far yıkama yereleri sıkıntı abi :d ne istersin 1500 :d gibi gibi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dursun Coskun Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2018 Maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız inşallah peki bunu sedan İçin uygulayabilirmiyiz ve nerde yaptırabiliriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl DAŞÇI Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2018 Çok Yakışmış Allah Güle Güle Binmeyi Nasip Etsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap