Tayfun Yaman Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2018 Pazar günü düzenlenmiş olan büyük buluşmada pasta cila hediyesi kazanan Uğur ŞENGÜL Beyin aracına işlemler yapıldı. Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dileriz. 17 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2018 Tayfun elinize sağlık ? Aynı performansı benim kamyonda da bekliyorum ? --4 dakika sonra eklendi-- Kamyon dediğim korkutmasın, şöyle bir şey... 5 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2018 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Kamyon dediğim Kamyon dediğin bildiğin kamyon işte abi ? Hediye senin arabanın ön iki kapısına kadar ancak yeter, gerisi için seneye tekrar hediye kazanman lazım ? 1 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun Yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2018 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: Kamyon dediğin bildiğin kamyon işte abi ? Hediye senin arabanın ön iki kapısına kadar ancak yeter, gerisi için seneye tekrar hediye kazanman lazım ? elimden ne geliyorsa her zaman yaparım ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Altundal Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2018 Maşallah güzel iş çıkmış. Ben de en yakın zamanda motor koruma için geliyorum ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2018 13 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: Kamyon dediğin bildiğin kamyon işte abi ? Hediye senin arabanın ön iki kapısına kadar ancak yeter, gerisi için seneye tekrar hediye kazanman lazım ? Fabrikada boya mı kalmamış acaba. Kamyon astarlı duruyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap