cuneyt savas Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2018 Merhaba.. 2012 Cmax arabamda pis bir koku var. kuaförde iç temizlik yapıldı bagaj halısı vs ekstra olarak temizlendi. Sorun bagaj halısı anlaşılan muhtelif denemeler yaptım bugün yarın sonuç bekliyorum ama yine de tecrübe edenler varsa bilgi alayım dedim. Bu tür bakteriel kokuları ne ile hallettiniz? Ben antibakteriel 1-2 ürün deniyorum. Biraz zaman alacak tabi... Başarılı olacağını sanıyorum... Size ayrıca bilgi veririm.. Siz de yazın lütfen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Gümüş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2018 Merhaba, Benimde yıllar önce böyle bir şey başıma geldi, bagaj değilde arka bölüm zemin üzerine süt dökülmüştü, hiçbir şekilde o iğrenç kokuyu gideremedim. Sonunda bütün koltuklar söküldü, döşemeler söküldü, döşemenin altındaki adını bilmediğim bir malzeme var hafif yumuşak bir dolgu malzemesi, oda söküldü ve yerine yenileri takıldı. Geçmiş olsun, zor gerçekten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2018 Benim de arka tarafa zemine turşu suyu dökülmüştü. Kokuyu tahmin edebilirmisiniz bilmiyorum ? Kuaföre bıraktım zemin altındaki keçe gibi malzeme değişip zemin temizlendi. Bence kendim kurtulabileceğim bir şey değildi. Çok yoğun ve dayanılmaz durumdaydı ama bu kadar rahatsız edici değilse uğraşılabilir. Geçmiş olsun, bir an önce kurtulmanız dileğiyle.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2018 süt ve süt ürünleri için şiddetle yapılması gereken işlem bildiğiniz bol su ile ıslatın daha sonra bol sirke döküp fırçalayın köpükleyin durulayın 3-5 gün açık havada kuruyup beklesin .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Altundal Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2018 Ozonlama da deneyin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2018 (düzenlendi) http://www.matkimya.com/dr_mat_sut.asp https://urun.n11.com/oto-kokulari/nano-clean-max-sut-kokusu-arac-koku-giderici-P124928902?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMIifPunrCK2wIVBZ0bCh0d3wGiEAQYASABEgLdt_D_BwE&gclsrc=aw.ds bu urunler denenebilir Mayıs 16, 2018 uğur özsabır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2018 Amcam bagajına süt dökmüştü... ben öyle bir koku almadım... sık sık sildi uzun süre koktu... halı şampuanları hak getire... sirke olayını hiç duymamıştım.. denenebilir... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yıldırım Polat Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2018 Mesele süt kokusu değil anladığım kadarıyla. Asıl mesele bagajda sütün ne işi var. Belli ki dökülecek. Taşımamakta fayda görüyorum ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağdaş Kolcuoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2018 Ozan arkadaşım yazmış. Ozon temizlemesi yapan bir yere gitmeniz gerekir. Bir deneyin bakalım nolacak. Ondan sonra bir daha konuşalım sonuca göre. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Nartkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2018 Arabamı alınca hemen bagaja, kalitelisinden plastik bagaj havuzu aldım. Şimdi kafam rahat bir şey dökülecek diye korkmuyorum. Olmayanlara tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2018 Süt kokusu ne ki suyla temas etmiş yumurta kokusunun üzerine tanımam. Bence herhangi bir sıvıyla silip farklı bir kokuya yol açmayın. Gerekli yerleri söküp iyice temizleyip, kuruduktan sonra tekrar yerine koyun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuneyt savas Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Bagaj halısından koku çıkmamıştı.. halıyı çıkratıp içini yararak açtım baktım. Bir kontraplak vardı üzerinde de 40 cm çapında leke... Peynir suyu buraya işlemiş... Bu kontrplaktan marangoza gidip yeniden kestirdim döşemeci de kaplayıverdi.. 120 tl falan tuttu... ford servisine sordum yenisi 800 tl civarı... ne gereksiz bir para.. Arabanın iç kısmında kalan yerlere de dr mat sıktım.. işe yarıyor.. bazı yerlere de klima temizleyici sıktım. şuan koku yok... ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 10 dakika önce, cuneyt savas yazdı: şuan koku yok... ? Büyük geçmiş olsun..Çok büyük bir beladır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap