Görkem Bulut Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2018 Sayın Abilerim Aracımın sol ön farı su almış önceden başına gelen varmı ya da çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2018 Su almadan kasıt ne? Şiddetli buhar mı, yoksa içine su mu dolmuş? Ben ilkinden muzdariptim, radyatör tarafındaki kauçuk kapağı (geçici veya sürekli) çıkarınca rahat ettim. buraya da bakın: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Admin Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2018 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Test ve İzlenimlerimiz kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Görkem Bulut Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2018 Hocam şiddetli buhar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2018 9 saat önce, Görkem Bulut yazdı: Hocam şiddetli buhar Farın havalandırma kanalları tıkanmış mı kontrol edilecek. Açıksa benim yaptığımı yapın. İç yandaki kapağı geçici olarak çıkarın hemen kuruyacaktır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Görkem Bulut Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2018 Hocam farın hava kanalları nerede şu işi halledelim hocam kusura bakmayın fazla anlamıyorum araçtan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağdaş Kolcuoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2018 Önce hava alması lazım kuruması için. Ondan sonra bakılması gerekir neresinden su almış. Duuruma göre müdahale edilir. Burdan belli olmuyor nesi var. Fardan anlayan birisine göstermeniz lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Görkem Bulut
Sayın Abilerim Aracımın sol ön farı su almış önceden başına gelen varmı ya da çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap