Erdem Ceylan Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2018 (düzenlendi) merhaba arkadaşlar geçen hafta arabayı bakıma soktuktan sonra motoru da bi güzel temizlettim. dün motordan kötü bir koku geldi ve kaputu açınca baktım ki içine kedi girmiş her yere sıçmış. neyse azcık kızdım ama temizlik yaparken bir tane hortumun yarık olduğunu farkettim. hemen sanayiye gittim usta bi tane geçici hortum taktı ama ben orjinalini alıcam o ayrı mesele. bu parçanın birçok faydasını okudum kontrol etmek isteyenler için fotolarını atıyorum. kırmızı oklarla yerlerini tarif etmeye çalıştım. parça ve fiyatı aşağıdaki linkte. fotoğraf eklerken tanesi 4mb olunca biraz küçültmek zorunda kaldım ? https://www.hepsiburada.com/bsg-ford-focus-karter-havalandirma-hortumu-1998-2004-p-HBV00000A21UC?magaza=parcafilosu&wt_gl=cpc.nelk.6817-oto.pla&gclid=CjwKCAjw_47YBRBxEiwAYuKdw1_Kz06g9N1WQFoC4FOg-y6CYA5cvA_3528q9IgE1nr7R5Teuj-ISxoCMcwQAvD_BwE Mayıs 22, 2018 Cem Boneval tarafından düzenlendi fotoğraf 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap