Misafir Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2018 Arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar dilerim. Komşunun oğlu arabanın ön kaputuna 3. kattan poşet attığı için kaputta el genişliğinde göçük oluştu. Aceba Ordu'da ya da Samsun'da işciliğini bildiğiniz bi usta var mı? İnternette araştırdım bi kaç yer var ama işciliğin nasıl olduğunu bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2018 4 saat önce, Doğan Kestel yazdı: Arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar dilerim. Komşunun oğlu arabanın ön kaputuna 3. kattan poşet attığı için kaputta el genişliğinde göçük oluştu. Aceba Ordu'da ya da Samsun'da işciliğini bildiğiniz bi usta var mı? İnternette araştırdım bi kaç yer var ama işciliğin nasıl olduğunu bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. hocam boyut kurtarırsa ve kaskon varsa ücretsiz bile yapılabilir http://www.autoking.com.tr/TR/Iletisim/ServisMerkezleriDetay.aspx?SID=34&ID=44 kurumsal ve gerçekten işinin piiri bir firmadır öneririm orduda samsundada mevcut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap