Erhan Cihan Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2018 2013 model Focus’a 2015 model ve sonrasının ön tapmonu takılabiliyor mu?(ön panjur dahil) Takılıyorsada maliyeti ne kadar olur, nerelerden temin edilebilir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2018 Takılıyor, maaliyet ve temin için tüm yetkili servislere veya parçacılara ulaşabilirsiniz. Kaza yok keyfe keder değişecekse orijinal almasanız da olabilir. Sponsor bölümünden er-ol oto'ya da ulaşabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Cihan Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2018 9 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Takılıyor, maaliyet ve temin için tüm yetkili servislere veya parçacılara ulaşabilirsiniz. Kaza yok keyfe keder değişecekse orijinal almasanız da olabilir. Sponsor bölümünden er-ol oto'ya da ulaşabilirsiniz. Kaza yok, keyfe keder değiştirmeyi düşünüyorum. Ama tabi yarın öbür gün arabayı satmaya kalktığım zaman bizim insanlar hep bir kötü gözle bakacaklar arabaya tampon kazadan dolayı mı değişmiş mi diye:)) Dediğiniz yerede bir sorayım ilgi ve cevap için teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2018 takılır ancak ön farlar ve ön kaputun değişmesi gerekir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2018 Kişisel görüşüm, makyajsız focusun tasarımı daha iyi. Ben onun yerine ST tampon tavsiye ederim. Yan sanayi olarak çok daha makul fiyatlara bulunabilir, far ve kaputu da değişmek gerekmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cemalettin Levent Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2018 2 saat önce, Murat Kav. yazdı: Kişisel görüşüm, makyajsız focusun tasarımı daha iyi. Ben onun yerine ST tampon tavsiye ederim. Yan sanayi olarak çok daha makul fiyatlara bulunabilir, far ve kaputu da değişmek gerekmez. Katılıyorum hocam ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağdaş Kolcuoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2018 12 saat önce, Erhan Cihan yazdı: Kaza yok, keyfe keder değiştirmeyi düşünüyorum. Ama tabi yarın öbür gün arabayı satmaya kalktığım zaman bizim insanlar hep bir kötü gözle bakacaklar arabaya tampon kazadan dolayı mı değişmiş mi diye:)) Dediğiniz yerede bir sorayım ilgi ve cevap için teşekkürler. Kötü gözle bakmaları şöyle olabilir. Kesinlikle modifiye yapan bu arabayı zorlamıştır gözüyle bakar ! O yüzden ben çok aşırı modifiyenin böyle bir izlenim verdiği kanısındayım alıcılara. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Kaput ve Farlar değistiği taktirde mümkün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap