Celil Yılmaz Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2018 2016 honda civicten 2017 kugaya geçmiş bulunmaktayım.araca henüz tam uyumlu paspas bile bulamadım.bu konuda birbirimize yardımcı olabilirsek diye bu başlığı açtım.tavsiyeleriniz kullandıklarınız varsa yorumlarınız nelerdir. sizce aksesuar olarak başka ne alınabilir. anahtar kabı ön cam güneş koruyucu bagaj havuzu torpido kapı kolları ve suluklar için logolu kaydırmaz Bunları kullanan varsa yorumlarını bekleriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2018 (düzenlendi) Paspası ben servisten aldım. Bagaj havuzunu da. Mayıs 24, 2018 Murat Kav. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celil Yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2018 Servisten aldığınız paspasın sağ ön yolcu koltuğu kilitli mi.serviste bulamadım daha doğrusu ellerinde yoktu.fiyat ne kadar? Ford Kuga 4D Havuzlu Paspas 2017 ve Sonrası A+Plus http://www.hepsiburada.com/ford-kuga-4d-havuzlu-paspas-2017-ve-sonrasi-aplus-p-HBV000007RUTE?magaza=Günsan Aksesuar bunu buldum ama tam uymadığını yazmışlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BurakHAN Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2018 Aracınız zaten full donanım. Geriye sadece saydıklarınız ve kişiye özel ışıklı kapı eşiği alabilirsiniz. Ayrıca aliexpress ten daha çok içerik bulabilirsiniz. https://tr.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20180524130723&SearchText=ford+kuga Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 internette var havuzlu paspaslar bir arayın bulursunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2018 24.05.2018 - 21:14 tarihinde, Celil Yılmaz yazdı: Servisten aldığınız paspasın sağ ön yolcu koltuğu kilitli mi.serviste bulamadım daha doğrusu ellerinde yoktu.fiyat ne kadar? Ford Kuga 4D Havuzlu Paspas 2017 ve Sonrası A+Plus http://www.hepsiburada.com/ford-kuga-4d-havuzlu-paspas-2017-ve-sonrasi-aplus-p-HBV000007RUTE?magaza=Günsan Aksesuar bunu buldum ama tam uymadığını yazmışlar. Evet. Parça kodu resimlerde var. --3 dakika sonra eklendi-- fordaksesuar.com adresinde epey alternatif var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celil Yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2018 Şahsuvaroğlundan paspas takımını aldım.kullandığım en enteresan paspas olacak sanırım?.arka ara parça yok ve arabanın halı kısmının çoğu yeri açıkta kaldı.müsait olunca resimleri eklerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2018 Orjinal ise o şekildedir. Sadece basılan yerleri örter. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kılıç Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2018 (düzenlendi) Şöyle bir paspas almıştım. Tam uyum sağladı ve her yerini kapattı. Haziran 1, 2018 Mustafa Kılıç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ha. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2018 3 saat önce, Mustafa Kılıç yazdı: Şöyle bir paspas almıştım. Tam uyum sağladı ve her yerini kapattı. Koku yapıyormu? Önceki aracıma aldığım paspas çok fena lastik kokuyordu, haftalarca havalandırmıştım yinede geçmemişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kılıç Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2018 01.06.2018 - 11:52 tarihinde, Emrah Ha. yazdı: Koku yapıyormu? Önceki aracıma aldığım paspas çok fena lastik kokuyordu, haftalarca havalandırmıştım yinede geçmemişti. Koku falan yok gayet güzel. Yalnızca biraz ince. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atakan ulusoy Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 Arac icindeyken paspas fotosu eklermisiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ziya Kokarağaç Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 Kendi aracıma aldıklarım : -paspas ve bagaj havuzu : 5 yıl önce aynı firmadan focus'uma almıştım onun yanında kalitesiz ama 50-100 liraya alınacak paspaslardan iyi yine de. hiç koku yapmadı. - anahtar kabı : fena değil. -ekran koruyucu : uygun boyutta kesip taktım en uygun fiyatlı böyle oldu. - bagaja ek göz : oldukça sağlam yapışıyor. - boşluklar için logolu plastik koruyucu: henüz gelmedi. - bagaja ağ: henüz gelmedi. - güneşlik: 150x70 olan var focustan kalan ama boyutu uygun değil. bu 190x90 aldım bizim araca aslında 160x90 lazım ama öyle bir ölçü yok. henüz gelmedi ürün ile ilgili yorum yapamam. - ön yan kapı camlarına film: llumar çektirdim. -haftasonuna randevu aldım kapı kollarının arkasına koruma filmi çektireceğim. (ojeli tırnaklar ve beyaz renk uzun vadede kötü bir ikili.) ayrıca bu aralar "detailing" 'e merak sardığımdan "grit guard", yıkama eldivenleri, uygulama pedleri, jant fırçaları, lastik fırçaları, mikrofiber bezler, kil eldiveni vs vs aracı düzgün yıkamak ve korumak adına yüklü bir alım yaptım. Titanyum donanım için başka bir şeye gerek var mı bilemiyorum. İlk aracımda oldukça fazla modifiye yaptığım için bıkmıştım. İkinci aracımda (focus) style donanımdı titanyuma benzesin diye ek yaptırdığım, aldığım ürünler mevcuttu. Bunda artık sadece koruma amaçlı uygulama yapıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 1 saat önce, Ziya Kokarağaç yazdı: - güneşlik: 150x70 olan var focustan kalan ama boyutu uygun değil. bu 190x90 aldım bizim araca aslında 160x90 lazım ama öyle bir ölçü yok. henüz gelmedi ürün ile ilgili yorum yapamam. Ben hepsiburadadan bulabildim. Biraz pahalı ama ölçü konusunda en iyi o oldu. Marketlerde uygun ölçü bulamadım bir türlü çünkü. Aslında amerikada orjinal güneşlik var, birebir kesim ama 60 dolar istiyorlar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ziya Kokarağaç Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 16 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Ben hepsiburadadan bulabildim. Biraz pahalı ama ölçü konusunda en iyi o oldu. Marketlerde uygun ölçü bulamadım bir türlü çünkü. Aslında amerikada orjinal güneşlik var, birebir kesim ama 60 dolar istiyorlar ? hangi ürün hocam? miflonlu modellerde türkiye de uygun boyut bulamadım ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap