Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2018 Ürün buydu ama bu boyutmuydu emin olamadım. Ben alırken 3 farklı boyut vardı, ben orta olanı seçmiştim. Gayet de iyi oluyor. n11'de de satılıyor aynı marka, orda da değişik boyutları var. https://www.hepsiburada.com/lampa-diamant-reflex-guneslik-140x80-cm-66847-p-OTEV8000692668474 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ziya Kokarağaç Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2018 19 saat önce, Murat Kav. yazdı: Ürün buydu ama bu boyutmuydu emin olamadım. Ben alırken 3 farklı boyut vardı, ben orta olanı seçmiştim. Gayet de iyi oluyor. n11'de de satılıyor aynı marka, orda da değişik boyutları var. https://www.hepsiburada.com/lampa-diamant-reflex-guneslik-140x80-cm-66847-p-OTEV8000692668474 Sağolun hocam. Bu modelleri camda durmuyorken çok yer kaplıyor diye sevmiyorum bir de bir iki yıl içinde deforme olmaya başlıyorlar. Benim baktığım model katlanıp koltuk arkası cebe sığıyor ve yıllardır sıfır deformite ile kullanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet.Eren Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2018 20.07.2018 - 14:11 tarihinde, Atakan ulusoy yazdı: Arac icindeyken paspas fotosu eklermisiniz. Hocam ben kesinlikle tavsiye etmiyorum bu orjinal paspasi, ben aldim pişman oldum geri şahsuvaroğlu na iade ettim. Araçta heryer açık kalıyor, taban halısı mahvoluyor o yüzden. Birde aşırı pahali 400 lira vermeye gerekyok yazik. İnternette gittigidiyor, N11 vs sitelerde 100 liraya havuzlu ön kisimlari citcit gecmeli tam uyumlu saftida kapatan paspaslar satiliyor onlari tavsiye ederim. Hiç olmadi gidin avmden universal paspas alın bu orjinal paspasdan gene iyidir. İade ettigim paspasin görüntülerini attım sizler karar verin birde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atakan ulusoy Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2018 ben 1 senedir daha paspas almadım. Aracın orjinal halı paspaslarını kullanıyorum. Araç içindeki görüntüsünü basitleştirdiği için henüz bir paspas almadım ama bu kışa girmeden tam uyumlu sağa sola kaymayan araç içinde kaba ve parıl parıl plastik parıltısı olmayan bir model arıyorum. Bulurusam alacağım. Orjinaller bana uygun biraz ama sizin fikrinizden sonra biraz daha korunaklı bir model almaya karar verdim. Teşekkür ederim resimler için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2018 Ben orjinal paspaslarımdan son derece memnunum ? Hem halı hem kauçuk var bende. Bazı detaylar sürüş güvenliği ve insan sağlığı için önemli. Üniversal ürünler bu konuda soru işareti. Çıtçıtları da uymuyor. Ayrıca halının her tarafı kapalı olması gerekmiyor. Taban halısı o kadar kolay aşınacak bir malzeme değil. Her tarafı kapatan malzemeler iç estetiği bozuyor, ben hiç sevmiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap