Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
merhaba. bununla ilgili daha önce başlık açılmıştı ama bir türlü bulamadı. aracım 2014 hatcback. 1.6 dizel. 25bin km den sonra 2 bin devirin altında hafif yokuş kalkışlarında ön takım tarafından ses gelmekteydi. o dönemde servise götürüp sölediğimde bu modellerde böyle bir sorun var. aracı bize bırakın ses kaydı yapıp otosana gönderiyoruz . onların cevabına göre değiştiriyoruz demişlerdi. ama değişilsede bu ses gitmiyor vs denmişti. ozaman tabi ses çok abartı çıkmadığı için ve bende arabasız kalmak istemediğim için sallamıştım. şuan aracım 42 bin km de ve garantisinin dolmasına 10 gün var. buna rağmen servise bıraktım. %20 si müşteri karşılaması ile işleme onay veriyor vs dedi servisteki arkadaş. dedim lütfen aracın uzun süredir bu sorunu yaşadığını vs vs anltın dedim. nihayetinde ücretsiz değişim yapılıyor şuan. umarım tabi tekrarlamaz sorun. bu tür sorun yaşayan arkadaşlar varsa konuyu bilgilerine sunarım. syg
Soru
Kutlu Ocmak
merhaba. bununla ilgili daha önce başlık açılmıştı ama bir türlü bulamadı. aracım 2014 hatcback. 1.6 dizel. 25bin km den sonra 2 bin devirin altında hafif yokuş kalkışlarında ön takım tarafından ses gelmekteydi. o dönemde servise götürüp sölediğimde bu modellerde böyle bir sorun var. aracı bize bırakın ses kaydı yapıp otosana gönderiyoruz . onların cevabına göre değiştiriyoruz demişlerdi. ama değişilsede bu ses gitmiyor vs denmişti. ozaman tabi ses çok abartı çıkmadığı için ve bende arabasız kalmak istemediğim için sallamıştım. şuan aracım 42 bin km de ve garantisinin dolmasına 10 gün var. buna rağmen servise bıraktım. %20 si müşteri karşılaması ile işleme onay veriyor vs dedi servisteki arkadaş. dedim lütfen aracın uzun süredir bu sorunu yaşadığını vs vs anltın dedim. nihayetinde ücretsiz değişim yapılıyor şuan. umarım tabi tekrarlamaz sorun. bu tür sorun yaşayan arkadaşlar varsa konuyu bilgilerine sunarım. syg
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
5
4
3
Popular Days
May 24
14
Haz 4
8
Haz 5
5
Haz 12
4
Top Posters For This Question
Kutlu Ocmak 8 posts
Mehmet Çallı 5 posts
Yakup Ç. A. 4 posts
Resul özdemir 3 posts
Popular Days
May 24 2018
14 posts
Haz 4 2018
8 posts
Haz 5 2018
5 posts
Haz 12 2018
4 posts
Popular Posts
Kutlu Ocmak
merhaba. bununla ilgili daha önce başlık açılmıştı ama bir türlü bulamadı. aracım 2014 hatcback. 1.6 dizel. 25bin km den sonra 2 bin devirin altında hafif yokuş kalkışlarında ön takım tarafından ses g
Mehmet Çallı
Ben aracımı 45.000 km de aldım.Aldığımda vardı bu ses.Aracım 91.000 km oldu şu an ve hala o ses var.Baskı balata değişimi yapmadım.Öyle kullanıyorum 46.000 km dir.Rampalarda kalkış yaparken yarım debr
suat coşkun
Aynen sıkıntı yapacak bir durum değil.Aynı ses bende de var..Çekişte,kalkışta ve vites değişimlerinde problem yoksa dert etmeyin..
Posted Images
Bu soruda 34 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap