Ercan Gülmez Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2018 Bende iki seneden fazladır kullandığım (yaklaşık 55bin km kullandım) 1.6 tdci hb style f3 ümü 2 gün önce sattım. Focus hiç üzmedi beni hem performans hem yakıt olsun. Bakımlarını düzenli yaptırıp bindim hep. Ne kadar alıştıysak arabaya iki gündür çok zorlandım arabasız yapamıyorum resmen. Ne almalıyım sıfır mı ikinci el mi hangi marka hangi segment bilemiyorum. Hazır konusu açılmışken sizlerinde değerli fikirlerini almak istedim. 1.5 tdci ps style kuga (140bin bayi fiyatı options kredili) —2015-16 model 1.6 tdi highline golf (max 50bin km) 125bin lira civarı —2017 model mk7,5 1.4 tsi highline (max 20bin km) 125bin lira civarı —volvo v40 t3 152bg 2016-17 model (max 20bin km) 125bin civarı Makyajlı kugayı gerçekten çok beğendim test sürüşü yapma fırsatımda oldu 23 nisanda arkadaşıma aldık. Diğer baktığım araçların içinde sıfır olarak alabileceğim tek dizel otomatik ve SUV segmentinde olanı. Yakıt performans olarak yeterince tatminkar olduğunu düşünüyorum. Volvo v40 a gelince, daha önce hiç volvo kullanmadım. Görsel olarak çok beğendiğim bir araç. Ayrıca ford ile ortak parçaları kullandıklarını biliyorum ve sağlamlıklarını anlatmaya bile gerek yok sanırım. Performans olarak gayet iyi olduğunu ama yakıtta beni üzebileceğini düşünüyorum. Golf’lere gelirsek. 1.6 tdi dsg ile gayet iyi bir kombinasyon. Yakıt ve performans olarak başarılı. Benim asıl sorum 1.4 tsi dsg mk7,5 (125 yada150 beygir) olanları. Kullanma yada inceleme fırsatım olmadı. @Mert Yürüyen in golf ü ilk aldığında yazdıklarını hatırlıyorum. Benzinli arabaya bu kadar para verilir mi ? Verilir demişti. Bende verilebileceğini düşünenlerdenim sanırım. Focusu almadan önce sizin burdaki değerli yorumlarınızı tekrar tekrar okudum. Şimdi de yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. Bütçem 125bin civarı olacak. Benim bakmadığım aklıma gelmeyen başka marka model tavsiyelerinizi de bekliyorum. Herkese hayırlı cumalar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ANIL Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Benim oyum kugaya ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 1.5 tdci ps style kuga on numara 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Uygur Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Oyum kugaya kesinlikle hatta volvo'yuda listeden cıkarım derim iyi hoş araba ama parça servis vs cok pahalı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 1 dakika önce, Erkan Uygur yazdı: volvo'yuda listeden cıkarım Aynen Volvo parçalar çok pahalı.Kayınpederim s40 kullanıyordu ordan biliyorum.Kuga iyidir,ferahtır.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Bir saat önce, Ercan Gülmez yazdı: 2017 model mk7,5 1.4 tsi highline (max 20bin km) 125bin lira civarı Cam tavanlı 150 hp olursa fıstık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 28 dakika önce, Ramazan D. yazdı: Cam tavanlı 150 hp olursa fıstık. Aslında var bitane ama dolu mağduru olmuş ve serviste göçük düzeltme işlemiyle düzeltilmiş. Geçenlerde @Yakup Çağatay a gelen bi soru vardı doludan sonra göçük düzeltme işlemi yapılmış araba alınır mı diye o da alınır demişti. Çok kararsızım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cemalettin Levent Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Al kugayı keyfine bak ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 @Mert Yürüyen hocam golf kullanıcısı olarak senin görüşlerin önemli benim için ☺️ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Golf 7,5 tdi dsg comfortline düşünürseniz max. 20.000 km de 2017 model 110-115.000 tl civarı alınabilir. Tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Ercan hayırlı olsun satış işi. İnşallah tez zamanda aldığın yeni "kamyona" hayırlı olsun deriz ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Bu araba alma işi 3 bilinmeyenli denklem gibi. Ne istediğini iyi bilmek gerek bence. Ben kendime alacak olsam Golf tercih ederdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağdaş Kolcuoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 (düzenlendi) Bir tane Jeep diğerleri binek araç. Gerçekten bunun üzerine düşünmek zevkli bir konu ? Ben 1.4 TSİ mk7.5 alırdım. Hem performans, hem tasarım, hem özellikler, hem de motorun başarısı nedeniyle ki az da yakıyor bana göre kesinlikle düşünmeden alacağım araç olurdu. KUGA da güzel araç ama o kasaya 1.5 tdci motor değil, 2.0 tdci düşünürseniz olabilir. Ama vergisi ve bakımlarını da göz ardı etmemek gerekir. Volvo'yu değerlendirmiyorum bile bu seçenekler varken. Yazan arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmışlar zaten ? Mayıs 25, 2018 Çağdaş Kolcuoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 125 bin tl cebimde para olsa şu an bu araba varken kolay kolay başka yere bakmam, benzine okeysek. 2018 model "0" Opel Astra HB Dynamic 1.4T 150 PS Manuel 125K; +Tam otomatik 130K. Bayilerde bulabilirseniz 0 yine 2017 model Excellence'u 125'e yine alabilirsiniz. Velhasıl ikinci el Golf'e gerek yok bu varken. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 3 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Golf tercih ederdim. Araba dediğin ferah ve tavan yüksek olacak.Ayrıca şaft tüneli olmayacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap