Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2018 (düzenlendi) seçeneklerde yok ama 2015-16 dizel comfortline passat derim. Mayıs 25, 2018 Yasin Taşcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2018 imkân varsa sıfır yada ikinci el temiz golf.... tabii bu ara hakkaten otomobil fiyatları yukarlarda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2018 (düzenlendi) Burada yazılanlar herkesin kendi beklentilerine göre şekillenmiş yorumlardan oluşuyor. Tam anlamı ile nesnel bir değerlendirme için isteklinin beklentilerini net tanımlaması lazım. Bir Kuga ile Golf aynı potaya girmez. Kuga'da yüksekte oturursun, kendini zengin ve güçlü hissedersin, ama bir Golf vb HB çevikliği asla olmaz. O motor o kasaya ancak temkinli bir aile babası isen yeter. Ama zaten anladığım kadarı ile maliyetten elenmiş. Ben de konfor, sürüş keyfi, ekonomi arasındaki en iyi dengeyi sunması nedeniyle Golf derim. Benim favorim 1.4Tsi 150 PS DSG olur. Tüketimi de çok dert etmem. Zaten dizel benzin makası kapandı ve benzinliler de doğru kullanılırsa yeterince ekonomik. Mayıs 26, 2018 Cem Boneval tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2018 2 saat önce, Cem Boneval yazdı: Burada yazılanlar herkesin kendi beklentilerine göre şekillenmiş yorumlardan oluşuyor. Tam anlamı ile nesnel bir değerlendirme için isteklinin beklentilerini net tanımlaması lazım. Bir Kuga ile Golf aynı potaya girmez. Kuga'da yüksekte oturursun, kendini zengin ve güçlü hissedersin, ama bir Golf vb HB çevikliği asla olmaz. O motor o kasaya ancak temkinli bir aile babası isen yeter. Ama zaten anladığım kadarı ile maliyetten elenmiş. Ben de konfor, sürüş keyfi, ekonomi arasındaki en iyi dengeyi sunması nedeniyle Golf derim. Benim favorim 1.4Tsi 150 PS DSG olur. Tüketimi de çok dert etmem. Zaten dizel benzin makası kapandı ve benzinliler de doğru kullanılırsa yeterince ekonomik. Görüşleriniz için teşekkür ederim @Cem Boneval abim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2018 25.05.2018 - 15:31 tarihinde, Ercan Gülmez yazdı: Sin@Mert Yürüyen hocam golf kullanıcısı olarak senin görüşlerin önemli benim için ☺️ Hocam, ben biraz performansli ve benzinli olsun diye 150’lik golf tercih etmistim. Ama acikcasi ekonomik ve gelecege donuk bir tercih yapmam gerekirse senin icin 1.5 dizel kuganin daha iyi olacagini dusunuyorum. Benim aracim act’li tuketimi cok dusuruyor; ama yeni 150’liklerde act yok. Tuketim ne kadar olur emin degilim... (ben 7-7,2 arasindayim) malzeme kalitesi ve kokpit forddan cok daha iyi tabi, yeni golflerde sahane bir gosterge var, farlar led... bunlar artilari. Surus keyfi ve malzeme kalitesi derseniz golfun rakibi yok bu secenekler arasinda, ama dizel olsun derseniz kuga suan fordun en iyi arabasi ?? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap