Ömer Kapıtaşı Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2018 Araç focus 3 gaza basınca sanki mazot yetişmiyormuş gibi titreme yapıyor böyle bir arıza ile karşılaşan arkadaşlar varmı yorumları bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2018 Biraz daha detaylı bilgi verirseniz arkadaşların yorum yapması daha kolay olur.Mesela araç kaç bin km'de? Bu titremeyi süreklimi yapıyor yoksa yüksek devirlerdemi yapıyor? Titreme derken motorun yekinmesindenmi bahsediyorsunuz yoksa sarsıntımı yapıyor? Ne zamandır bu problemi yaşıyorsunuz? Aklıma ilk gelen yakıtta su olabileceği oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Anıl Karagoz Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2018 Aynı problemi bende yokuşlarda yaşıyorum, araç boğuluyor. Dik yokuşlarda mecburen 1. vitese alıp yokuşu öyle tamamlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kadir Kocatürk Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2018 Titreşim takozlarda veya salıncaklarda sorun anlamınada gelebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2018 Yakıt ne? Dizel? Benzin? LPG? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 20 saat önce, Servet Ö. yazdı: Yakıt ne? Dizel? Benzin? LPG? Mazot dediğine göre dizel ? İlk aklıma gelen enjektörler ve yakıt pompası ayarsızlığı. Takoz olsa rölantideyken de titrer diye düşünüyorum. Bir soru? Araç kendi kendine hızlanıp yavaşlama yani pedal sabit haldeyken devir değişimi oluyor mu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 16 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Mazot dediğine göre dizel ? İlk aklıma gelen enjektörler ve yakıt pompası ayarsızlığı. Takoz olsa rölantideyken de titrer diye düşünüyorum. Bir soru? Araç kendi kendine hızlanıp yavaşlama yani pedal sabit haldeyken devir değişimi oluyor mu? Mazot yetmiyormus gibi diyor, cani cikiyormus gibi dese cani var mi sayacagiz ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cankut Bulut Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Araç yokuşta bayıldığında limon vermek icab eder mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 7 saat önce, Cankut Bulut yazdı: Araç yokuşta bayıldığında limon vermek icab eder mi? Kolonyası daha caiz gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tayfun Yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2018 Öncelik kesin olarak yorum yapmak bu duruma biraz imkansız gibi buna bir çok neden sebep olabilir 1-pompa enjektor ve yakıt değerlerinin kontrol edilmeli 2- motor takozu bir ihtimal diyebiliriz bu biraz düşük ihtimal takoz dan olduğunda genelde rolantide de yapması gerekiyor titremeyi 3-salıncakta kontrol edilmeli İstanbul da iseniz Kar Grup beklerim ucretsiz check up yapabiliriz genel kontrol yapılabilir takozlar,salıncak kontrol edilir bunlarda bir sey yoksa sizin onayınız dahilinde diğer noktalarında kontrollerini yapabiliriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ömer Kapıtaşı
Araç focus 3 gaza basınca sanki mazot yetişmiyormuş gibi titreme yapıyor böyle bir arıza ile karşılaşan arkadaşlar varmı yorumları bekliyorum
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap