Cem Boneval Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2018 Sabah radyo dinlerken ses kesildi ve ekran dondu. Açma kapama dışınds hiçbir düğme çalışmıyor. USB yuvası boş. Kapatıncs kapanıyor, açınca sadece Ford Audio ekranı geliyor. Tabii ameliyathaneye yetişeceğim diye fazla uğraşamadım. Fikri gelen? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Bir saat önce, Cem Boneval yazdı: Sabah radyo dinlerken ses kesildi ve ekran dondu. Açma kapama dışınds hiçbir düğme çalışmıyor. USB yuvası boş. Kapatıncs kapanıyor, açınca sadece Ford Audio ekranı geliyor. Tabii ameliyathaneye yetişeceğim diye fazla uğraşamadım. Fikri gelen? Androide geçme zamanı gelmiş mi demek istiyor? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 20 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Sabah radyo dinlerken ses kesildi ve ekran dondu. Açma kapama dışınds hiçbir düğme çalışmıyor. USB yuvası boş. Kapatıncs kapanıyor, açınca sadece Ford Audio ekranı geliyor. Tabii ameliyathaneye yetişeceğim diye fazla uğraşamadım. Fikri gelen? Kutupbaşı sökülür takılır derim ilk etapta... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Sigortayı sök abi kutup başını söküp herşeyi resetleme. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Akpunar Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Bu esnada bluetooth ile tel bağlantısı var mıydı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 (düzenlendi) 5 saat önce, Cem Boneval yazdı: Sabah radyo dinlerken ses kesildi ve ekran dondu. Açma kapama dışınds hiçbir düğme çalışmıyor. USB yuvası boş. Kapatıncs kapanıyor, açınca sadece Ford Audio ekranı geliyor. Tabii ameliyathaneye yetişeceğim diye fazla uğraşamadım. Fikri gelen? Ekran donma hariç ses kesilme olayı bendede var. Bir müddet orta üstü ses ile müzik dinlemede ses gidiyor. Servis ismini bilmediğim bir modül sipariş verdi bekliyorum. Mayıs 29, 2018 Ramazan D. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Menderes Urun Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Bu memleketin insanları olarak kapatıp açmamız lazım sigorta söküp takmak falan kesmez bizi kutup başı ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Ek olarak abi bazen tuşlardan birisi takılı kalıyor ve hiçbir işlev çalışmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 suat coşkun Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: tuşlardan birisi takılı kalıyor Aynen benimde güç açma tuşu basılı kalıyor.Düzeltmediğim zaman kontak açınca sapıtıyor alet.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Kutup başı +1 sigorta kesmez birden fazla yerden elektrik alıyordur. Hatta en son Savaş usta aracın + sı ile - sini kısa devre yaptı her şey gitti ondan sonra bilgisayardan kurcaladı filan ama detay bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 İş çıkışı elektrik sistemine dalmaya kararlıyken açtım çalıştı alet. Konu şimdilik askıya kalkıyor. Kedi girmiş belli ki. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Menderes Urun Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2018 10 saat önce, Cem Boneval yazdı: Kedi girmiş belli ki. kedidir kedi ... ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2018 12 saat önce, Cem Boneval yazdı: İş çıkışı elektrik sistemine dalmaya kararlıyken açtım çalıştı alet. Konu şimdilik askıya kalkıyor. Kedi girmiş belli ki. androide geçiş için 1. uyarıydı bu ? Şimdiden bakınsan iyi olur ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2018 1 saat önce, H. Cenk yazdı: androide geçiş için 1. uyarıydı bu ? Şimdiden bakınsan iyi olur ? Sen bulsana bana uygun bir şey, hem doğru yerdesin hem doğru adamsın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Boneval
Sabah radyo dinlerken ses kesildi ve ekran dondu. Açma kapama dışınds hiçbir düğme çalışmıyor. USB yuvası boş.
Kapatıncs kapanıyor, açınca sadece Ford Audio ekranı geliyor.
Tabii ameliyathaneye yetişeceğim diye fazla uğraşamadım.
Fikri gelen?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 13 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap