Tayfun Yaman Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2018 Büyük buluşmada pasta cila hediyesi kazanan Gürkan Hocamızın aracına pasta cila, motor koruma işlemlerini yapmış bulunmaktayız. Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dileriz. 14 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 @Tayfun Yaman Öncelikle gürkan hocama hayırlı olsun.. Bende motor koruma kazandım ama sizin firmaya ulaşamıyorum ulaşıncada not alıp geri dönmüyorlar ? Randevu alıp bende citreon c4 üme motor koruma yaptırmak istiyorum. Yardımcı olurmusun ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 @Tayfun Yaman elinize sağlık çok güzel olmuş.Biz üyelere motor koruma ve pasta-cila kaç tl ye mal olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 (düzenlendi) Harika olmuş güle güle kullanın.. Mayıs 29, 2018 Teoman S. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 1 saat önce, Tayfun Yaman yazdı: Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dileriz Tekrar teşekkürler, elinize sağlık ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun Yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2018 0546 646 22 01 şahsi cep telefonum istediğinizde arayabilirsiniz yada WhatsApp yazabilirsiniz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap