Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 istemiş olduğunuz linki özelden attım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goyildirim Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 gösterge paneli değişimi konusunda bir ilerleme oldumu acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Gerekli parçalar bulundu ekonomik planlamalar yapılıp montaja geçicem 7500 km yağ değişimi bakımında değiştiricem. 1000 km kaldı 97500 deyim şu anda 98500 de işlem tamam bi aksilik çııkmazsa Aramıza hoşgeldiniz bu arada tanışma bölümünde tanışma konusu açın ki diğer arkadaşlarımızda size hoşgeldiniz diyebilsinler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goyildirim Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Aramıza hoşgeldiniz bu arada tanışma bölümünde tanışma konusu açın ki diğer arkadaşlarımızda size hoşgeldiniz diyebilsinler haklısınız. tanışmadan direk konuya girdim.:-) tanışma bölümüne açtım konu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yaklaşık maliyet ne çıkıyor Ogün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 orta konsol ( ön konsol değil elfreni ve kolçağın olduğu bölüm ) Gösterge paneli + klima paneli + tavan aydınlatması 1350 tl yi buluyor abicim hepsi çıkma parça Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Dahada aşağı olmaz zaten sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 zor abi daha aşağısının olması Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goyildirim Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 ogün bey göstergeleri taktırdınız mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2011 evlilik dolayısıyla bütün projeler iptal oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 evlilik dolayısıyla bütün projeler iptal oldu Ogünüm duyanda yarın evleniyorsun sanacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Ogünüm duyanda yarın evleniyorsun sanacak Ya hiç sormaaa... Ben yazacam da yazmıyorum artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Ogünüm duyanda yarın evleniyorsun sanacak Abicim yarın evlenmiyorum ancak evlenirken f2 yi satıcam en fazla 10 ay bende kalacak F2 keyfini süremeyeceksem neden masraf yapiyim arabaya boş yere. Hem ne kadar daha fazla para koyarsak köşeye o kadar raha olur herşey. Gece gündüz çalışıyorum o yüzden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Ya hiç sormaaa... Ben yazacam da yazmıyorum artık Canımsın boss 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2011 Vay Ogün'üm hayırlı olsun, düğün tarihi belli oldumu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap