Çağdaş Kolcuoğlu Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2018 Foruma selam tekrardan. Çin'den malumumuz bazı ürünler getirtiyoruz. Xenon ampul kitleri de bunlardan bir tanesi. Ben de bu şekilde Çin'den 55 watt gücünde H7 5000 K Xenon ampul kiti getirttim. Tam 22 günlük bir zamandan sonra elime ulaştı. Burada bunu almamdaki sebep, Türkiye'de satılan 35 watt'lık Xenon Kit 'lerin aydınlatmasının beni tatmin etmemesiydi. O yüzden daha yüksek bir watt gücüne sahip xenon kit almak istedim. Tahmin edersiniz ki 55 watt, 35 watt'tan daha iyi bir aydınlatma sağlar diye düşündüm. Yabancı forumlarda da böyle görmüştüm. Ama gelgelelim taktıktan sonra çok bir fark göremedim. Sanırım bu aldığım kitin kalitesiyle alakalı bir durumdu. Şimdi sormak istediğime geliyorum. Ben bu 55 watt'lık xenon kit'in balanslarını kullanarak 35 watt Photon marka xenon yedek ampulü ( bu ampulleri yeni aldım ) bağlarsam bu ampuller patlar mı ? Ya da daha mı güzel yanar ? Ya da çalıştırır mı ? Bu konudaki görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağdaş Kolcuoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2018 Gerek kalmadı bu sorunun yanıtlanmasına. Denemedim bile. Ampullerin alımını iptal ettim. Yerine Philips Xenon Kiti aldım. Taktım. Gayet mennunum sonuçtan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap